Reabilitarea primului corp de cladire al Maternitatii, aproape finalizata

Reabilitarea primului corp de cladire al Maternitatii, aproape finalizata
Reabilitarea primului corp de cladire de la Sectia de Obstretica si Ginecologie a Spitalului Judetean este aproape finalizata, iar in cel mai scurt timp vor incepe lucrarile si la celelalte doua corpuri.

Lucrarile de reabilitare si modernizare a Maternitatii Botosani au fost demarate la sfarsitul anului trecut, finantarea fiind asigurata de Banca Mondiala.

“Corpul A de la Maternitate este aproape terminat si ca muncitorii sa poata merge in corpurile B si C pentru a continua lucrarile, trebuie ca cele doua sali de operatie din corpul C sa fie mutate in corpul A si se poate da drumul la lucrari, ca sa se incadreze pana la finalul anului", a spus Mihai Arosoaie, vicepresdintele Consiliului Judetean.

Valoarea totala a investitiei este de 3,2 milioane de euro, constructorul desemnat in urma licitatiei fiind firma Victor Construct.

In cadrul acestui proiect vor fi reabilitate si modernizate trei etaje, precum si bucataria si spalatoria, urmand a fi recompartimentate saloanele, dotarea fiecarui salon cu toaleta si modernizarea salilor de operatie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

”Românii au talent” 2024: Cine sunt botoșănenii care au ajuns în semifinala competiției!

astăzi, 17:57
161

Miruna Iustina Gireadă, Daniel Ciobbanu și Emanuel Barica sunt botoșănenii care au ajuns în sezonul 14 pe scena ”Românii au talent”, acestora adăugându-li-se și Nic...

Benzar, reacție dură după ce Comisia de Recurs i-a redus suspendarea lui Hakim. ”Trebuia să mă omoare? Poate sunt interese!”

astăzi, 16:28
87

Comisia de Recurs a redus pedeapsa de 6 etape primită inițial de Hakim Abdallah la doar două, informație dezvăluită de Fanatik. Atacantul l-a accidentat grav la cap pe Romario Benzar în Bo...

Botoșănean de 20 de ani scos în cătușe din mașină!

astăzi, 14:36
317

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Vlăsinești au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 20 de ani, din comuna Dângeni.Botoșăneanul e...