Reabilitare de 4,2 milioane de lei la Spitalul de Recuperare!

Reabilitare de 4,2 milioane de lei la Spitalul de Recuperare!
Proiectul privind modernizarea Ambulatoriului Integrat al Spitalului de Recuperare “Sf. Gheorghe", din municipiul Botosani, a ajuns la final.

Valoarea totala a proiectului a fost de 4,2 milioane de lei, finantarea fiind prin Programul Operational Regional, iar durata de implemenetare a proiectului a fost de 23 de luni.

Potrivit reprezentantilor Primariei, obiectivul acestui proiect a fost imbunatatirea infrastructurii de asistenta medicala pentru asigurarea unui acces egal al cetatenilor municipiului Botosani si din arealul celorlalte localitati ale judetului, la serviciile de sanatate. Investitia a constat in modernizarea parterului, respectiv recompartimentari interioare, finisaje si inlocuirea tamplariei si achiztionarea a 61 de echipamente de uz medical.

Totodata, au fost amenajate noi cabinete, respectiv cabinete de oftalmologie, cardiologie, ortopedie, iar cabinetul de explorari functionale s-a extins cu inca o incapere.

Primaria va aloca bani din bugetul local si pentru modernizarea saloanelor de la etaje.

“Noi am incercat sa facem eforturi in toate domeniile, nu avem numai proiecte de reabilitare a infrastructurii in municipiul Botosani si incercam sa rezolvam si problemele de iluminat, probleme sociale sau probleme de sanatate. La Spitalul de Recuperare nu vor fi singurele investitii pe care le facem, pentru ca noi ne gandim si ce inseamna partea de venituri proprii. De cand am preluat Spitalul "Sfantul Gheorghe", noi am mai investit in spital. Am investit in baza de recuperare care aduce si fonduri extrabugetare spitalului si chiar intentionam sa extindem baza de recuperare. Managementul de la spital este apreciat de noi, este un spital fara datorii", a spus primarul Catalin Flutur.

Tot la Spitalul de Recuperare se deruleaza si un proiect privind reabilitarea parcului, unde pana acum lucrarile au fost realizate in proportie de 50%.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
78

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
106

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
168

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...