RAZMERITA IN PNL: Un liberal solicita demiterea lui Tariceanu, pe care il acuza ca a dus PNL pe centura politicii!

RAZMERITA IN PNL: Un liberal solicita demiterea lui Tariceanu, pe care il acuza ca a dus PNL pe centura politicii!

Valerian Salavastru

Un iesean face apel la toti liberalii din tara pentru convocarea unui Congres Extraordinar al PNL in care sa se analizeze activitatea conducerii partidului si sa se ia in calcul "eventuala inlocuire a acestei echipe", dar si fuziunea cu PD-L.

 Liberalul iesean Valerian Salavastru, printre altele si finul de cununie al lui Relu Fenechiu, ii acuza pe Calin Popescu Tariceanu, Bogdan Olteanu si Cristian David ca au negociat neprofesionist si arogant intrarea PNL la guvernare dupa alegerile parlamentare si ca in mod "nestatutar si ilogic" au decis soarta unui intreg partid.

Pentru salvarea partidului de la transformarea intr-un "Cerc National Liberal", Salavastru propune fuziunea PNL cu PD-L, "sub numele PNL sau alt nume", pentru constituirea "dreptei unice din Romania".

Valerian Salavastru sustine ca va incepe stringerea de semnaturi pentru schimbarea conducerii centrale a Partidului National Liberal.

Pe de alta parte, seful sau de partid, deputatul Relu Fenechiu afirma ca nu il intereseaza ceea ce face unul dintre membrii filialei iesene a PNL.

"Voi incepe sa string o lista de semnaturi la nivel national. Pentru a schimba conducerea este nevoie ca jumatate plus unu dintre delegatiile permanente teritorial sa ceara acest lucru, adica un congres national. Actiunea mea nu are impact la nivel local, ci national", a declarat Valerian Salavastru.

Salavastru sustine ca i-a spus sefului sau de partid despre demersul sau.

"Am vorbit cu Fenechiu. El nu este de acord cu demersul meu. Voi cere punctul de vedere al Delegatiei Permanente a PNL Iasi, iar in paralel contactez oameni din celelalte filiale din tara pentru a obtine sprijinul. Pina acum, 90 la suta dintre cei cu care am vorbit imi dau dreptate. Am ramas pe centura politicii, pentru ca nu am stiut sa gestionam bine momentul negocierilor pentru noul guvern", mai spune Salavastru, conform site-ului www.newsiasi.ro

 Valerian Salavastru conduce acum Inspectoratul Regional pentru Protectia Consumatorului, directie sub administrarea careia se afla si OJPC Botosani, condusa de liberalul Mihai Turcanu. Inainte de asta, Salavastru a ocupat functia de sef de cancelarie a prefectului de Iasi, in timp ce Prefectura Iasi era condusa de liberalul Radu Prisacaru.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
112

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
412

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
63

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...