Razii în forță în discotecile din județ! Sute de tineri percheziționați și zeci de amenzi aplicate de polițiști!

Razii în forță în discotecile din județ! Sute de tineri percheziționați și zeci de amenzi aplicate de polițiști!

Botoșaniul a fost în această noaptea aproape ca o zonă de război după ce zeci de polițiști, ofițeri ai serviciilor speciale și jandarmi au împânzit discotecile într-o acțiune care s-a vrut pentru combaterea actelor comise cu violență!

În noaptea de 14/15.09.2019, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Botoşani, cu sprijinul celor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi lucrătorilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Botoşani au acţionat pe raza municipiului Botoşani, pentru evidenţierea elementului poliţienesc şi pentru prevenirea şi combaterea actelor comise cu violenţă în locaţiile de alimentaţie publică de tip cluburi şi în zona adiacentă acestora.

În urma activităţilor specifice desfăşurate în municipiul Botoșani, poliţiştii au legitimat peste 290 de persoane şi au efectuat 133 de controale corporale. De asemenea, au fost verificate 14 autoturisme.

Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 16 sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 4.300 de lei, 7 dintre ele fiind conform Legii 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Tot în noaptea de 14/15.09.2019, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu poliţişti aparţinând Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, Serviciului de Ordine Publică şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale au acţionat pe raza oraşului Darabani, în special în proximitatea localurilor de alimentaţie publică de tip cluburi, unde se concentrează un aflux mare de persoane, predispuse la comiterea de fapte antisociale, pentru prevenirea şi combaterea actelor de tulburare a liniştii publice şi pentru evidenţierea elementului poliţienesc.

Cu ocazia activităţilor specifice desfăşurate, au fost legitimate 120 de persoane şi controlate 7 autoturisme.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 4 sancţiuni contravenţionale, a căror valoare depăşeşte suma de 10.000 de lei, fiind confiscată şi suma de 670 de lei în numerar.

La această acţiune au participat şi lucători din cadrul IJJ Botoşani, ISU Botoşani şi Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
61

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...

Mașină răsturnată în șanț, șofer preluat de polițiști și dus urgent la spital!

astăzi, 10:00
666

Miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care se deplasau pe D.N. 29C, în comuna Cândești, au observat un autoturism răsturnat în afara părții carosabile....

Razii cu mascați în trei zone ”fierbinți” din Botoșani, au fost instituite și filtre rutiere!

astăzi, 09:47
116

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, împreună cu cei ai Serviciului Rutier, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi au acționa...