Razii ale polițiștilor în județul Botoșani, soldate cu amenzi de peste 15.000 de lei

În cursul zilei de 16 aprilie și în noaptea de 16 spre 17, polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi și din Darabani, au organizat acțiuni pentru prevenirea și combaterea infracționalității stradale și pentru supravegherea traficului rutier, dar și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, în cadrul activităților au fost legitimate 118 persoane, controlate 12 localuri și 46 de autovehicule.

În urma neregulilor constate polițiștii din Flămânzi au aplicat 10 sancțiuni contravenționale, în valoare de 7.500 de lei, dintre acestea 4 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială, 2 sancțiuni pentru nerespectarea legislației privind paza obiectivelor și 4 sancțiuni pentru abateri la regimul rutier.

„În urma neregulilor constatate, polițiștii din Darabani au aplicat 12 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 8.000 de lei, dintre care 7 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Congres și Zilele Spitalului Județean „Mavromati”, evenimente propuse de Corneliu Prepeliță! (video)

Wednesday, 2 October 2024

Corneliu Prepeliță, managerul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani, își propune pentru anul viitor să organizeze un Congres Științific și Zilele Spitalului Județean...

Personalul de la „Mavromati” băgat în ședință de Corneliu Prepeliță! Medic: „Noi suntem aici pentru pacienți” (video)

Wednesday, 2 October 2024

Corneliu Prepeliță, managerul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani, a informat reprezentanții presei locale că astăzi, 2 octombrie 2024, va avea loc o ședință în ca...

Mesajul unui doctor din Botoșani către managerul de la „Mavromati” cu acte în regulă: „A fost o adevărată problemă” (foto, video)

Wednesday, 2 October 2024

Corneliu Prepeliță a venit la conducerea Spitalului Județean „Mavromati” în luna iulie a acestui an, ocupând funcția în baza unui interimat. Marți a fost publicat...