Razia de amploare a inspectorilor antifraudă, la Botoşani, s-a lăsat cu amenzi usturătoare! Vezi cine a fost vizat!

Inspectorii Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală (DGAF) au împânzit timp de patru zile judeţul Botoşani, la finalul “vizitei" acestora mai mulţi patroni alegându-se cu amenzi usturătoare.

În perioada 10-13 iulie, inspectorii antifraudă ai DGAF au efectuat controale specifice în Botoșani, în scopul verificării respectării legislației financiar – contabile și disciplinei fiscale. 
       
Vizaţi de aceste controale au fost 50 de operatori economici din domeniile de activitate comerț cu produse alimentare și nealimentare și alimentație publică (cluburi și baruri).

“Inspectorii antifraudă au constatat contravenții pentru sancționarea cărora au aplicat 65 de amenzi în valoare de 122.850 lei și confiscări de sume și venituri ilicite în cuantum de 1.052 lei. Acţiunile de control, efectuate în baza sesizărilor primite la TelVerde și analizei de risc fiscal, vor continua în acelaşi ritm în scopul îmbunătăţirii conformării fiscale voluntare şi a disciplinei financiare în domeniul comerţului, alimentaţiei publice şi prestărilor de servicii, a declarat, pentru Stiri.botosani, Alexandru Cristea, purtătorul de cuvânt al DGAF.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ieșean prins într-o localitate din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

astăzi, 19:45

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta transporta peste un metru cub de material lemnos, fără a deține documente de proveniență sau transport. Conducătorul auto...

„Bocitoarele vesele” se joacă, în acest sfârșit de săptămână, la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani! (foto)

astăzi, 18:50

Scenografia este semnată de Mihai Pastramagiu, iar coregrafia și ilustrația muzicală sunt asigurate de Victoria Bucun. Din distribuție fac parte: Marius Rogojinschi, Cezar Amitroaei, Dana Buc...

PNL Botoșani, Valeriu Iftime: „ Nu sunt de mult timp în politică, dar nici nu e nevoie ca să îmi dau seama că botoșănenii și-au pierdut orice urmă de încredere în politicieni.” (video)

astăzi, 17:50

„Nu sunt de mult timp în politică, dar nici nu e nevoie ca să îmi dau seama că botoșănenii și-au pierdut orice urmă de încredere în politicieni. A devenit o normal...