Razboiul Rotaru-Ghiorghita continua. Vazdoaga vine cu noi acuzatii!

Razboiul Rotaru-Ghiorghita continua. Vazdoaga vine cu noi acuzatii!

RAZVAN ROTARU

Seful tineretului social-democrat din Botosani, Razvan Rotaru, este hotarat sa continue razboiul cu viceprimarul Florin Ghiorghita, razboi inceput la finalul saptamanii trecute, cand fostul director al Garzii de Mediu l-a acuzat pe democrat-liberal ca nu ar fi declarat mai multe bunuri, printre care masina, o casa si un teren.

"Domnul Ghiorghita a demonstrat cat este de badaran daca a spus sa il pup undeva. Asta arata cei 7 ani de acasa ai dumnealui. Cat am sa fiu sanatos si nu am sa patesc nimic ma voi tine de el in continuare. Eu sunt un simplu cetatean si trebuie sa raspunda intrebarilor mele", a declarat Razvan Rotaru, presedintele organizatiei de Tineret a PSD Botosani.

Despre explicatiile date de Florin Ghiorghita, Razvan Rotaru spune ca nu sunt plauzibile.

"Nici nu are autorizatie pentru casa de la Cismea", sustine Rotaru. In sprijinul lui Razvan Rotaru a venit astazi si colegul sau, Gheorghe Vazdoaga, acesta lansandu-se, la randul sau, in acuzatii la adresa viceprimarului de Botosani.

"Declaratia domnului Ghiorghita este uimitoare cand a spus ca a luat masina pe o firma sa deduca TVA. Asta e evaziune, daca a luat masina pe o societate numai sa plateasca TVA. El pur si simplu declara ca a facut evaziune fiscala", a spus Gheorghe Vazdoaga.

Reamintim ca, saptamana trecuta, Razvan Rotaru a adus acuzatii grave la adresa mai multor membri PDL, printre care si Florin Ghiorghita.

"Cum e posibil ca in declaratia de avere a domnului Ghiorghita sa nu figureze nici masina BMW X5, nici casa de la Cismea, nici floraria si nici terenul de la Dedeman? De asemenea, nici domnul Flutur nu are trecute in declaratia de avere masina Lexus si casa de la Alfa Land. Atunci cand a cumparat casa a zis ca nu e adevarat, ca nu are casa acolo. Apoi i-a fost sparta casa, cum e posibil, daca nu era a lui?", spunea Razvan Rotaru.

In replica de saptamana trecuta, viceprimarul de Botosani a tinut sa precizeze ca nu este obligat sa ii raspunda social-democratului, aducand in discutie fapte grave legate de persoana lui Razvan Rotaru, precum "falsificare de carduri" sau "copii trimisi la cersit".

"Spatiul de la florarie este inchiriat unei florarii. Casa de la Cismea si masina nu sunt ale mele, sunt ale unei societati, iar terenul de la Dedeman este al tatalui meu. Nu trebuie sa dau explicatii pentru niste bunuri ce nu sunt in proprietate personala. Aveam de gand sa il dau in judecata, dar nu merita", a spus Florin Ghiorghita, care isi incepuse discursul impotriva tanarului social-democrat cu o expresie foarte graitoare: "Sa ma pupe in partea dorsala Rotaru!".

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Florin Piersic, dus de urgență cu elicopterul SMURD la București! Care este starea de sănătate a marelui actor

astăzi, 07:34
33

Actorul se afla internat la Institutul Inimii „Dr. Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca.Managerul spitalului din Cluj-Napoca a declarat, pentru Cluj24, că transferul actorului a fost u...

Copii opăriți cu ciorbă în a doua zi de Paști, unul dintre ei transferat la Iași cu arsuri pe corp!

astăzi, 07:15
127

Momente cumplite pentru o familie din Botoşani, în a doua zi de Paşti. Doi fraţi, de 2 şi 3 ani, s-au opărit cu ciorbă clocotită. Unul dintre copii a fost trimis de urgenţă la Iaşi....

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Apostol şi Evanghelist Ioan Teologul; Sfântul Cuvios Arsenie cel Mare (Harţi)

astăzi, 07:00
17

Trecerea la Domnul a Sfântului Apostol şi Evanghelist Ioan se prăznuieşte în fiecare an la 26 septembrie, zi în care s-a arătat pe larg şi viaţa sa deosebită. Astăzi, cinstim...