Razboi intre transportatorii de maxi-taxi din Botosani!

Razboi intre transportatorii de maxi-taxi din Botosani!
Soferii unei firme au fost opriti ieri cu politia dupa ce au fost reclamati ca fac curse ilegale cu maxi-taxi in Botosani. Reprezentantii societatii Microbuzul, care asigura transportul local in regim de maxi-taxi in Botosani, au cerut ieri ajutorul politiei pentru a opri o firma care ar face curse ilegal.

Sesizarea arata ca mai multe microbuze apartinand societatii Miss Andreea SRL transporta fara drept persoane pe ruta Piata Mare-Stadion-Gara-Catamarasti Deal.

Politistii au oprit un microbuz al societatii reclamate, in zona Electroalfa, si au cerut documentele. Soferul a prezentat o parte din acte, insa politistii au luat decizia de a intrerupe cursa pana la lamurirea situatiei, oamenii din microbuz fiind obligati sa-si continue drumul pe jos.

Calatorii au fost prinsi la mijloc in acest scandal si au spus ca pe ei mai putin ii intereseaza ale cui sunt microbuzele. Soferii microbuzelor firmei Miss Andreea au refuzat sa dea orice detaliu in legatura cu acest eveniment.

De cealalta parte, patronul Microbuzul, Dumitru Balan a precizat ca societatea Miss Andreea ar detine licenta de transport numai pe traseul Catamarasti-Ipotesti, nu si pe municipiu, si nu ar avea dreptul sa opreasca in statiile din oras.

Vom depune o sesizare penala pentru transport ilegal, inselaciune si concurenta neloiala.Pe partea administrativa vom face sesizari in scris la primaria municipiului si Consiliul Judetean", a declarat Daniela Lungu, avocat.

Mai mult decat atat, reprezentantii Microbuzul sustin ca Primaria nici macar nu a scos la licitatie licentele de transport. 

Reprezentantii municipalitatii au declarat ca vor analiza astazi situatia.

Sursa: Monitorul de Botosani



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șefii MAI băgați în ședință de prefectul Sorin Cornilă. „Este o perioadă plină de evenimente...” (foto)

astăzi, 15:44
96

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani, a convocat miercuri o ședință operativă cu șefii structurilor MAI din județ.La întâlnirea de lucru au participat Comisar șef Cost...

(A) Anunț de interes public pentru locuitorii comunei Mihai Eminescu

astăzi, 15:40
71

Primăria comunei Mihai Eminescu aduce la cunoștință tuturor locuitorilor comunei că, potrivit art. 2, alin (2) lit. d) din Legea 98/2016 privind achizițiile publice, primăria are obligația ca ...

(P) Vrei să găteşti mâncare gustoasă? Iată 7 trucuri pe care trebuie să le încerci

astăzi, 15:30
62

Mâncarea gustoasă şi aromată nu se găseşte doar la restaurante sau la fast-food, ci poate deveni parte din alimentaţia ta zilnică. Poţi să găteşti gustos acasă, indiferent de câ...