Rănită grav, într-un accident rutier! Şoferul a părăsit locul faptei

Rănită grav, într-un accident rutier! Şoferul a părăsit locul faptei
O fată de 16 ani a fost rănită grav după ce maşina în care se afla s-a izbit într-un cap de pod. Şoferul a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiştilor.

Duminică, în jurul orei 03.00, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Italia, pe DJ 282, în afara localităţii Vlăsineşti, Vlad Ş., de 28 ani, din oraşul Săveni, ajungând pe un sector de drum ce urma o curbă deosebit de periculoasă, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum (carosabil acoperit cu zăpadă), a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un cap de pod.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a minorei D. M., de 16 ani, din satul Bozieni, pasageră pe bancheta din spate a autoturismului, care a fost transportată la Spitalul de Pediatrie Botoşani, conducătorul auto părăsind locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Acesta a fost depistat la scurt timp şi a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ; conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului de către conducătorul vehiculului implicat într-un accident de circulaţie în urma căruia a rezultat vătămarea integrităţii corporale a unei persoane, fără încuviinţarea poliţiei.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Statul Major al Armatei: Cum va apăra Armata Română județele Moldovei în caz de atac rusesc?

astăzi, 12:26
81

Jurnaliștii de la Ziarul de Iași i-au întrebat direct pe reprezentanții Statului Major al Armatei Române, iar aceștia au dat un răspuns evaziv legat de planurile operaționale.Sta...

FC Botoșani – Dinamo, astăzi de la ora 19:30

astăzi, 11:34
71

FC Botoșani și Dinamo se întâlnesc astăzi în etapa a șasea a play-out-ului Superligii.Înaintea partidei de astăzi FC Botoșani ocupă penultimul loc în play-out, l...

Covor asfaltic nou turnat pe drumul județean din Copălău (Foto)

astăzi, 11:18
97

După ce în toamnă a fost refăcută fundația drumului, ieri s-au finalizat lucrările de reabilitare prin turnarea de covor asfaltic pe DJ208H, în Copălău, pe sectorul cuprins î...