Ranit pe trecerea de pietoni, de o masina condusa de o soferita de 21 de ani!

Ranit pe trecerea de pietoni, de o masina condusa de o soferita de 21 de ani!
Un bărbat de 63 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost lovit de o maşină pe trecerea de pietoni semnalizată şi marcată corespunzător.

Pe 20 iunie, în jurul orei 19.20, C. Sabina, de 21 ani, din comuna Șendriceni, judeţul Botoșani, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Victoriei din municipiul Dorohoi, surprinde și accidentează grav pe S. Mihai, de 63 ani, din municipiu, care se afla în traversarea drumului pe trecere pentru pietoni semnalizată prin indicatoare și marcată corespunzător.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost transportat şi internat la Spitalul Judeţean Botoşani.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Tânăra este cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a se propune soluţie procedurală.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
30

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
64

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
306

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...