Rănit grav: S-a izbit cu mopedul într-un cap de pod!

Rănit grav: S-a izbit cu mopedul într-un cap de pod!
Inconştienţa l-a dus la un pas de moarte! Un botoşănean de 32 de ani se află în stare gravă la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi, după ce mopedul cu care circula s-a izbit într-un cap de pod! Un alt bărbat, pasager pe moped, a fost de asemenea rănit.

Vineri după-amiază, în jurul orei 18.20, J. F., de 32 de ani, din satul Cucuteni, comuna Durnești, județul Botoșani, în timp ce conducea un moped neînregistrat pe D.C. 26A, în localitatea de domiciliu, a pierdut controlul asupra direcției de mers, împrejurare în care vehiculul s-a izbit într-un cap de pod de pe marginea drumului.

"În urma impactului a rezultat rănirea gravă a lui J. F. și Ș.G., de 43 de ani, acesta din urmă fiind pasager pe moped; cei doi au fost transportați la Spitalul Județean Botoșani, ulterior conducătorul mopedului fiind  transferat la Spitalul de Neurochirurgie Iași.
J.F. nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie. De asemenea, din cercetările efectuate la faţa locului, s-a stabilit că niciunul dintre cei doi bărbaţi nu purta cască de protecţie", informează IPJ Botoşani.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat, conducerea pe drumurile publice unui vehicul, de către o persoană care nu posedă  permis de conducere și vătămare corporală din culpă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
283

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
122

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
127

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...