Ranit grav dupa ce butelia abia incarcata i-a explodat intre picioare!

Un batran a fost ranit grav intr-o statie de alimentare cu carburanti, dupa ce o butelie a explodat la scurt timp dupa ce a fost incarcata cu gaz butan!

In urma primelor cercetari efectuate de catre politistii botosaneni cu privire la internarea lui G. Aurelian, de 72 de ani, din satul Ionaseni, comuna Virfu Cimpului, judetul Botosani, care prezenta traumatisme abdominale grave, s-a stabilit ca, in timp ce acesta se afla intr-o statie de alimentare cu carburanti de pe raza localitatii de domiciliu, i-a explodat o butelie de gaz pe care o tinea intre picioare, la scurt timp dupa ce a incarcat butelia cu gaz.

"In ziua de 15 iunie, in jurul orei 17.30, barbatul s-a deplasat cu o caruta la o statie de alimentare cu carburanti de pe raza localitatii de domiciliu, pentru a incarca doua butelii cu gaz butan. Folosind instalatia din dotarea statiei, gestionara de serviciu a incarcat cu gaz prima butelie si i-a inmanat-o partii vatamate, care a transportat-o la caruta parcata in apropierea statiei. In acest interval de timp, in acelasi mod, gestionara a incarcat cea de a doua butelie, pe care de asemenea a predat-o partii vatamate, aceasta asezand-o intre picioarele sale. La scurt timp, cea de a doua butelie a explodat, ranind-o grav pe partea vatamata in zona abdominala", a precizat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

In urma suflului exploziei, butelia in cauza a fost aruncata la aproximativ 100 metri in afara statiei.

Victima a fost preluata de ambulanta si transportata la Spitalul Judetean Botosani, unde a fost internata cu leziuni grave in zona abdominala.

In cauza se continua cercetarile pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor si imprejurarilor care au condus la ranirea partii vatamate, precum si tragerea la raspundere penala a persoanelor vinovate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Specialiștii antidrog și polițiștii din Botoșani, în vizită educativă la elevii unui liceu din județ! (foto)

Thursday, 26 September 2024

Cu această ocazie, cei 70 de elevi prezenți și-au exprimat părerile cu privire la cauzele care conduc adolescenții către consumul de substanțe psihoactive și, împreună cu specialiștii ...

Un tânăr din Botoșani a rănit grav un câine, polițiștii l-au trimis în judecată!

Thursday, 26 September 2024

Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, în luna martie a.c., în timp ce se afla în drumul public, ar fi lovit cu o bâtă un câine ce aparținea unui vecin. Exemplar...

Simona Popescu și Dumitru Crudu: Poeți în dialog la Memorialul Ipotești!

Thursday, 26 September 2024

Întâlnirea va avea loc, începând cu ora 10.00, în Sala de conferințe a Primăriei Botoșani și va fi moderată de Lucia Țurcanu. SIMONA POPESCU (n. 1965, Codlea, Br...