Rănit după ce a căzut dintr-o camionetă, condusă de pădurarul din Vorona! FOTO

Rănit după ce a căzut dintr-o camionetă, condusă de pădurarul din Vorona! FOTO
  Un bărbat în vârstă de 48 de ani a fost rănit, miercuri după-amiază, după ce a căzut dintr-o camionetă, lângă Mănăstirea Vorona. 

Doru Vladimir Bîrleanu era în bena unei autoutilitare Iveco, unde erau și niște bușteni, mașina fiind condusă de Ioan Andronic, de 42 de ani, pădurarul din Vorona.

  Într-o curbă, imediat după Mănăstirea Vorona, bărbatul de 48 e ani s-a dezechilibrat și a căzut pe asfalt, lovindu-se puternic la membre, suferind răni și la față.

O Ambulanță s-a deplasat la fața locului și după ce cadrele medicale i-au acordat primul ajutor, acesta a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe pentru îngrijiri.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. La fața locului au ajuns și polițiștii, care au deschis o anchetă.










 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Candidații PSD pentru Consiliul Județean Botoșani: De la politicieni de carieră la profesori și antreprenori! (Foto)

astăzi, 19:48
116

Candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Botoșani este Lucian Trufin, acesta regăsindu-se și pe lista de candidați pentru consilieri județeni, pe poziția a doua.Lista pentru...

„Gluma” despre moldoveni i-ar putea aduce sancțiuni lui Marcel Ciolacu!

astăzi, 18:31
133

A fost depusă o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Liderul PSD ar putea fi amendat, dacă CNCD va considera că a greșit.„Am depus o plângere la ...

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
33

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...