Ranit din cauza imprudentei unei soferite!

Ranit din cauza imprudentei unei soferite!
Accidentul produs aseara, in Zona Industriala a municipiului, a fost provocat de neatentia unei soferite care s-a inscris in depasirea tramvaiului oprit in statie.

Joi seara, in jurul orei 22.05, in timp ce T. Andreea, de 32 de ani, din municipiul Botosani, conducea un autoturism pe Calea Nationala din municipiul Botosani, in Zona Industriala, s-a angajat neregulamentar in depasirea unui tramvai oprit in statia fara refugiu, semnalizata cu indicator rutier, imprejurare in care a surprins si accidentat usor pe numitul G. Ion, din municipiul Botosani, care cobora regulamentar din tramvai. In urma accidentului, victima a suferit leziuni usoare, fiind transportata la Spitalul Judetean Botosani pentru acordarea de ingrijiri medicale de specialitate.

Cu ocazia testarii conducatoarei auto cu aparatul etilotest, s-a stabilit ca in momentul producerii accidentului nu se afla sub influenta alcoolului.

Din primele cercetari efectuate a rezultat ca accidentul s-a produs din culpa exclusiva a conducatoarei auto, care nu a respectat regulile privind depasirea.

Fata de aceasta se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa, cauza urmand a fi solutionata procedural in functie de pozitia procesuala a victimei si de numarul de zile de ingrijiri medicale necesare pentru vindecarea leziunilor ce i-au fost produse.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
166

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
172

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
252

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...