Ramona Manescu a calatorit, in sfarsit, cu trenul: Ar putea fi "un pic mai curat"

Ramona Manescu a calatorit, in sfarsit, cu trenul: Ar putea fi "un pic mai curat"
Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a calatorit, vineri cu trenul, declarand la coborare ca a fost o calatorie confortabila, dar in tren ar putea fi "un pic mai curat", in conditiile in care ministrul a avut bilet la clasa I.

 Calatoria nu a fost anuntata, dar pe peronul din Constanta ministrul a fost asteptat de jurnalisti, relateaza Mediafax.

 "Calatoria cu trenul a fost foarte buna. Ar putea fi un pic mai curat, asta este prima impresie, dar in rest a fost confortabil, a mers bine trenul, conform programului", a spus Manescu.

Ministerul Transporturilor a tinut sa precizeze ca si-a cumparat singura biletul.

 "Ma bucur ca a ajuns la timp si sper ca asa sa se intample si de acum incolo. Eu nu i-am anuntat pe cei de la CFR Calatori ca vin cu trenul. Biletul mi l-am luat eu. La clasa I si am dat 92 de lei", a spus Ramona Manescu.

 In plus, ministrul a justificat intarzierile de pe ruta Bucuresti - Constanta spunand ca sunt cauzate de furturile de componente de cale ferata, asa ca trebuie gasita o solutie de stopare a acestora.

 In urma cu o luna si jumatate, cand a preluat functia de ministru al Transporturilor dupa ce colegul sau de partid Relu Fenechiu a fost condamnat la inchisoare, Ramona Manescu le-a marturisit jurnalistilor ca nu a mai calatorit cu trenul sau cu metroul de mai bine de zece ani.

 Intrebata cand a calatorit ultima data cu trenul in Romania, pentru a observa infrastructura cailor ferate, Ramona Manescu a replicat: "In 2002, cred, sau 2003. Nu sunt sigura (...) Nu stiu, cand au inceput lucrarile la Bucuresti-Constanta, insa de atunci am renuntat, deoarece calatoria dura 5 ore".

 De asemenea, ministrul Transporturilor a spus ca nu stie cat costa un bilet de metrou.

 "Nu am calatorit cu metroul, decat cand eram studenta, nu stiu cat costa un bilet la metrou, rutele pe care calatoream nu aveau acces la metrou", a marturisit aceasta.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
66

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
766

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...

În Duminica Floriilor, PS Nichifor Botoșăneanul va sluji într-o parohie din Botoșani

astăzi, 15:05
230

Duminică, 28 aprilie – Duminica a 6-a din Post (a Floriilor) – Intrarea Domnului în Ierusalim, începând cu ora 7:45, va avea loc resfinţirea bisericii Parohiei Sfâ...