Ramona Boca, o botosaneanca de 19 ani, a murit aseara intr-un tragic accident!

Ramona Boca, o botosaneanca de 19 ani, a murit aseara intr-un tragic accident!

 RAMONA BOCA  Facebook

Ramona Boca avea doar 19 ani. A absolvit anul acesta Colegiul National "Mihai Eminescu" Botosani si, de doar cateva luni, studia Stomatologia la UMF Iasi. Destinul sau a fost frant duminica seara. Fata se afla intr-o masina condusa de o alta tanara de 19 ani care s-a inscris intr-o depasire fara sa se asigure.   

Studenta din Botosani a murit pe loc. Un alt pasager, tot de 19 ani, este in coma, in timp ce soferita a scapat cu cateva zgarieturi.  

Tragicul accident s-a petrecut duminia seara, în jurul orei 20.30, pe DN 2E, în afara localitatii Cornu Luncii, din judetul Suceava.   

Andreea M., de 19 ani, din oraşul Gura Humorului, s-a angajat în depăşirea unui autotractor fără să se asigure în mod corespunzător, în timp ce din sens opus venea o altă maşină cu care a intrat în coliziune frontală.   

În urma impactului, autoturismul care venea din sens opus, condus de Andrei V., a intrat în coliziune şi cu un autotractor.   

Ramona Maria Boca, de 19 ani, din comuna Mihai Eminescu, judeţul Botoşani, a murit pe loc. Ea se afla pe scaunul din dreapta. Stefan M., de 19 ani, din comuna Pîrteştii de Jos, judetul Suceava, a fost grav rănit, ambii fiind pasageri în maşina condusă de şoferiţa inconştientă. Aceasta a scăpat doar cu răni uşoare.   



 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

astăzi, 22:29
11

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

astăzi, 19:10
118

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

astăzi, 18:09
357

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...