Ramas bun, domnule profesor Daniel Nastrut! - GALERIE FOTO

Ramas bun, domnule profesor Daniel Nastrut! - GALERIE FOTO
Rude, elevi, profesori, parinti, oameni impresionati pur si simplu de disparitia neasteptata a inspectorului scolar Daniel Nastrut participa la slujba de inmormantare a profesorului trecut la cele vesnice la numai 40 de ani!

La Biserica "Cuvioasa Parascheva" s-au adunat fostii elevi de la Grupul Scolar de Industrie Usoara, dar si de la Colegiul National "Mihai Eminescu", pentru a-si lua ramas bun de la profesorul de ale carui ore s-au bucurat ani la rand.



Colegii din ISJ, in frunte cu Ada Macovei, au ajuns la biserica in jurul orei 10.30.

Daniel Nastrut s-a stins din viata duminica, 30 mai, in urma unei crunte boli. Profesorul de matematica va fi inmormantat la Cimitirul Pacea, dupa ce convoiul funerar va face un popas si in fata Inspectoratului Scolar Judetean Botosani.  





 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rareș Prisacariu, printre prezentatorii unei gale la care nominalizați sunt Patriarhul României, președintele Academiei și Leon Dănăilă!

astăzi, 08:45
23

Ediția a XIII-a a Premiilor Radar de Media, sub genericul „Valori Contemporane”, va avea loc la Sala Luceafărul din bucurești, pe 11 iulie 2024.Printre nominalizații la categoria P...

Oficial de la MapN, despre aparatul de zbor fără pilot descoperit în județul Botoșani: ”A rezultat că...”

astăzi, 08:18
131

Cu privire la informațiile referitoare la aparatul de zbor fără pilot descoperit în luna februarie în județul Botoșani, Biroul de presă al MApN face următoarele precizări:&Icir...

Sfințire de paraclis și hram la Mănăstirea Coșula. Ierodiacon hirotonit preot, starețul a primit ”Crucea Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv” (Foto)

astăzi, 07:42
163

Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și ...