Raluca Turcan: Dacă decizia în cazul Năstase rămâne definitivă, îi urez succes la şefia PSD

Raluca Turcan: Dacă decizia în cazul Năstase rămâne definitivă, îi urez succes la şefia PSD
Deputatul PDL Raluca Turcan a declarat, joi, că dacă decizia ICCJ privind achitarea lui Adrian Năstase va rămâne definitivă, atunci nu poate decât să-i ureze lui Adrian Năstase "succes la preşedinţia PSD".

"Întotdeauna am plecat de la prezumţia că deciziile justiţiei sunt corecte. În acest caz, dacă decizia va rămâne definitivă, nu pot decât să-i ureze lui Adrian Năstase succes la preşedinţia PSD. Cred că e curăţirea de care Adrian Năstase avea nevoie pentru a prelua conducerea PSD", a precizat Raluca Turcan, pentru Mediafax.

Fostul premier Adrian Năstase a fost achitat, joi, de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru faptele de corupţie imputate de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Năstase a declarat, joi, că decizia instanţei de a-l achita în dosarul "Mătuşa Tamara" încheie un capitol neplăcut din viaţa sa publică, care a început în 2006 şi a dus la decizii nedrepte, respectiv ceea ce s-a întâmplat la hotelul Confort şi la demisia de la Cameră.

Direcţia Naţională Anticorupţie contestă decizia de achitare a fostului premier Adrian Năstase şi a celorlalţi doi inculpaţi din cazul "mătuşa Tamara", la completul de cinci judecători al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ).

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
142

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
515

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
209

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...