Raluca Tanasă îşi ţine pe jar admiratorii: "În calendarul meu va apărea şi o figură masculină!"

Raluca Tanasă îşi ţine pe jar admiratorii: "În calendarul meu va apărea şi o figură masculină!"
"Nu sunt la varsta la care sa visez la o cariera in modeling. Important este ca imi voi implini visul"! Botosaneanca Raluca Tanasa, tanara care s-a ambitionat sa demonstreze ca orice femeie isi poate face un calendar cu fotografii profesionale, a ajuns deja la jumatatea drumului acestui proiect.

O parte dintre fotografii sunt deja facute, se munceste din greu la coperta calendarului, iar Raluca este ferm convinsa ca totul va iesi ca la carte.
 
"Sedintele foto nu sunt gata. Mai avem de facut fotografii, muncim enorm de mult. Toate sedintele de fotografie se desfasoara in diverse locatii cum ar fi o camera de hotel, Tex Cafe, un studio foto. Practic, calendarul va fi o poveste, povestea unei zile, stucturata pe 12 luni, cu 12 fotografii. Cuprinde momente dintr-o zi obisnuita de-a mea", a precizat Raluca Tanasa.

O noutate pe care Raluca a dezvaluit-o este faptul ca in calendar va aparea si o figura masculina.

"Va aparea, cu siguranta, si o figura masculina. Un barbat deosebit, foarte deosebit, al carui nume este prematur sa il dezvalui. Va fi descoperit in calendar", a mai declarat Raluca.

Dupa mediatizarea planurilor sale cu privire la realizarea acestui calendar, Raluca sustine ca a primit extrem de multe telefoane, printre care si fostul ei sef de la Politia Comunitara, de la oameni care au felicitat-o. "Chiar m-am bucurat cand m-a sunat fostul meu sef. Ma bucur ca inca mai tinem legatura si ne intelegem destul de bine", a spus Raluca. "In ceea ce o priveste pe Raluca Tanasa, nu pot sa spun decat ca atat timp cat a lucrat la noi a fost un politist comunitar foarte bun, cu rezultate exceptionale", a precizat Ioan Onutu, seful Politiei Comunitare Botosani.

In ceea ce o priveste pe mama ei, aceasta a aflat despre proiectul Ralucai din presa. "Mama a aflat din presa, asa cum mi-am si propus. Reactia ei a fost nemaipomenita si m-a determinat sa pun si mai mult suflet in toata povestea. Mama ma va sustine neconditionat si m-a rugat sa-i promit ca primul calendar va fi al ei", spune botosaneanca.
 
Ce urmeaza dupa calendar? Nici macar Raluca Tanasa nu stie. "Sincer, nu stiu ce urmeaza. Dupa cum am mai spus, nu sunt la varsta la care sa visez la o cariera in modeling. Important este ca imi voi implini visul", a mai precizat Raluca.

Calendarul, care va avea o calitate exceptionala, va fi tiparit in 1.000 de bucati si va fi lansat pe 3 decembrie la Tex Cafe. Proiectul este sustinut de Agentia de Publicitate Boardmedia, in colaborare cu Tex Cafe. Pretul unui calendar cu botosaneanca Raluca Tanasa va fi de 9,99 lei, iar cei interesati il vor putea cumpara de la toate chioscurile de difuzare a presei. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Transportatorii de mărfuri și persoane, luați la verificat de polițiști!

astăzi, 20:31
2

În perioada 13-20 mai 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat o acțiune pentru verificarea legalității transportului de mărfuri și persoane pe raza întregul...

Spectacolul „Vasilache şi Mărioara” se joacă trei zile la Teatrul „Vasilache" din Botoșani

astăzi, 19:57
14

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii: Adelina Cojocariu, Ioana Buta, Pavel Petraşi şi Cosmin Tanasă!„Cea mai vestită poveste despre cel mai vestit cuplu românesc, Vasil...

Poliţiştii botoşăneni, alături de elevi în „Săptămâna prevenirii criminalităţii” (Foto)

astăzi, 19:25
27

Prima zi a  „Săptămânii prevenirii criminalităţii 2024” a fost dedicată prevenirii victimizării minorilor,  poliţiştii de prevenire fiind alături de elevii din cla...