Raluca a primit colindatori!

Raluca a primit colindatori!

 Raluca si Oana, doua zambete in Ajun de Craciun  

Ajunul Craciunului a venit cu zapada, cu daruri, dar mai ales cu prieteni! Raluca Petras, micuta de doar 8 ani, bolnava de leucemie, a simtit ca nu e singura!

Dupa cum anuntam dupa spectacolul din 21 decembrie, echipa Stiri.Botosani, Boardmedia, dar si Oana Puscasu, presedinta Asociatiei Cheia Sol, organizatoarea evenimentului de duminica, insotiti de Anca Nechita, de la Adevarul de seara, au poposit in Ajun de Craciun in casuta din Poiana Voronei pentru a transmite gandurile bune si urarile de sanatate din partea sutelor de botosaneni care au fost prezenti in sala Teatrului Mihai Eminescu.

Banii stransi in urna depusa in holul Teatrului, dar si alte daruri, unele trimise special de copiii de la Cheia Sol, i-au facut Ralucai un Ajun mai luminos. In camera plina de jucarii, intr-o familie doborata de probleme, dar armonioasa si calda, zambetul fetitei tine loc de orice.

Ma rog pentru toti cei care se gandesc la noi! Nu m-am asteptat ca asa de multi oameni sa fie sensibili la problema noastra! Nu am vrut sa iesim asa in lume, dar probabil s-a intamplat sa ne simtim lipsiti de puterea de a merge mai departe si asa am fost nevoiti sa cerem ajutor, spune mama Ralucai, coplesita de gesturile atator semeni de a ajuta sau macar de a se gandi la ei.

Nu stiti cat conteaza si o vorba buna, si un gand bun, spune femeia din fata noastra.

Raluca are acum si calculator, are si carti, dar se pare ca cel mai mult ii lipsesc prietenii. Viata micutei se imparte intre copiii de la spitalul din Iasi, prieteni de care o leaga aceeasi suferinta, si camarutele mici ale casei din Vorona. Raluca nu are voie sa iasa afara, cea mai mica raceala fiind un pericol extrem pentru ea.

Insa, dincolo de gesturile mai mari sau mai mici, stim cu totii ca problema Ralucai ne depaseste pe noi, prieteni, familie, comunitate. Raluca are nevoie de o operatie foarte scumpa, iar fondurile nu le putem strange decat intr-o campanie nationala, cu implicarea multor factori responsabili. Acolo trebuie sa ne unim fortele! Sa ne gandim ca orice copil are dreptul la viata!

Raluca Petras le multumeste tuturor celor care i-au facut sarbatorile mai frumoase!

Iar Stiri.Botosani multumeste pentru generozitate celor care duminica au reactionat la apelul nostru.

Multumim Boardmedia pentru implicarea ireprosabila atat in organizarea spectacolului, cat si in strangerea de fonduri.

Si, nu in ultimul rand, multumim Asociatiei Cheia Sol, Oanei Puscasu, pentru receptivitate, dar si pentru ca ne-a oferit prilejul, noua si botosanenilor, de a bucura un copil!

CRACIUN FERICIT!

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
14

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
39

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
27

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...