Radu Mazare: “Eu nu am trotuare cu granit in Constanta. Am ramas trasnit de ce am vazut”

Radu Mazare: “Eu nu am trotuare cu granit in Constanta. Am ramas trasnit de ce am vazut”

 Radu Mazare si Ovidiu Portariuc  

Primarul Constantei, Radu Mazare, a criticat, sambata, in cadrul unei conferinte de presa, investitiile facute de municipalitatea botosaneana.

Mazare a facut referire si la parcul de agrement ce urmeaza a se construi la Cornisa, si a spus ca un parc acvatic a fost facut si in Constanta, si a costat 5 milioane de euro, fiind o investitie privata, si nu 20 de milioane cat va costa la Botosani.

Edilul Constantei a spus ca o astfel de investitie nu se va amortiza niciodata.

“Eu am ramas trasnit de ce am vazut pe aici. Nu va suparati ca va spun. Eu nu am trotuarele facute cu granit in Constanta. Ca si candidat, trebuie sa se mai gandeasca, dar eu asta as spune, ca opresc construirea parcului acvatic, si de banii respectivi fac un cartier de locuinte sociale si de restul dau mancare oamenilor amarati 10 ani de acum incolo. Parcul acvatic din Constanta a costat 5 milioane de euro si pe bani privati. Dupa parerea mea este o investitie inoportuna acum, avand in vedere nivelui de trai. Nu am pomenit asemenea investitii facute din bani publici", a spus Radu Mazare.

In cadrul conferintei de presa, candidatul USL la Primaria Botosani, Ovidiu Portariuc si primarul Constantei au vorbit si despre poriectul privind constructia locuintelor ieftine pentru tineri.

Ovidiu Portariuc a spus ca la Botosani, o garsoniera de 20 de metri patrati va costa 8.000 de euro, iar un apartament cu doua camera va ajunge la 16.000 de euro.

Preturile sunt mai mici decat cele din Constanta, dat fiind ca si locuintele au o suprafata mai mica.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Crescătorul din Cordăreni, căruia i-au murit animalele în incendiu, a primit vaci de rasă de la fermierii prezenți la Popăuți! (foto)

astăzi, 10:30
130

Totul s-a întâmplat în cadrul Târgului Regional de Zootehnie de la Popăuți, unde un grup de crescători de animale, membri ai Asociației Crescătorilor de Taurine Botoșani,...

Ce au decis magistrații botoșăneni în cazul primarului Cosmin Andrei!

astăzi, 10:07
269

Cosmin Andrei, primarul municipiului Botoșani, primește o veste bună din partea judecătorilor Tribunalului Botoșani. La finalul săptămânii trecute, magistrații botoșăneni au decis revo...

Medic botoșănean despre o boală a picioarelor care ne afectează inima: ”Să fim atenți la semnalele pe care ni le trimite corpul nostru!”

astăzi, 09:40
536

Ruxandra Toderiță, medic specialist cardiolog din Botoșani, trage un semnal de alarmă cu privire la consecințele foarte grave pe care le are asupra organismului uman tromboza venoasă profundă....