Radu Dragus si Viorel Alexandru au oferit lamuriri cu privire la aplicarea legii unice a salarizarii

Radu Dragus si Viorel Alexandru au oferit lamuriri cu privire la aplicarea legii unice a salarizarii
Responsabilii cu plata salariilor din primarii si deconcentrate s-au lamurit cu privire la aplicarea legii unice a salarizarii!

Aproximativ doua ore a durat intalnirea de joi, in cadrul careia atat fostul director al Agentiei Judetene de Prestatii Sociale Botosani, Radu Dragus, cat si presedintele Agentiei Nationale de Prestatii Sociale, Viorel Alexandru, au incercat sa-i lamureasca pe responsabilii cu plata salariilor din primarii si institutiile deconcentrate, privind aplicarea legii unice a salarizarii.

"Cred ca toate lamuririle care au fost date in cadrul intalnirii de astazi au fost suficiente. Sigur ca exista cazuri punctuale, chiar sunt unele neconcordante in lege, vorbeste de sporuri care nu se mai dau de la 1 ianuarie 2010, dar de fapt ele sunt prinse in salariul de baza. Exista la bibliotecari un spor care a fost dat pana la inceputul acestui an, spor pentru solicitarea neuropsihica si care nu mai este valabil, dar in legea 330 este bagat in salariul de baza", a declarat Radu Dragus, fostul director al Agentiei Judetene de Prestatii Sociale Botosani.

Astfel de intalnire pentru instruirea angajatilor care fac plata salariilor in primarii si institutii deconcentrate nu vor mai avea loc, insa, daca mai exista nelamuriri, Radu Dragus a spus ca se poate solicita sprijin de la specialistii de la Agentia Judeteana de Prestatii Sociale.

"Nu vor mai exista alte intalniri de acest gen, le-am spus celor care mai au nelamuriri sa vina la Agentie cu cazuri punctuale. Sigur ca prezenta domnului Viorel Alexandru a fost benefica pentru unele discutii privind aplicarea acestei legi", a conchis Dragus.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
345

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
366

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
220

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...