Radu Câmpeanu: N-ar fi rău să se ÎNTOARCĂ Tăriceanu la conducerea PNL

Radu Câmpeanu: N-ar fi rău să se ÎNTOARCĂ Tăriceanu la conducerea PNL
Încă un senior liberal critică "becalizarea" PNL. Radu Câmpeanu susține că nu ar fi rău dacă la conducerea PNL s-ar întoarce Călin Popescu Tăriceanu. Cât despre ultima achiziție a liberalilor, Gigi Becali, președintele fondator al PNL spune că, dacă el ar fi fost în locul lui Antonescu, nu l-ar fi primit în partid.

"Îmi vine să râd de această idee de a se înscrie în PNL. Cred că, daca eram în locul lui Crin Antonescu, nu aș fi fost de acord cu intrarea lui în Partidul Național Liberal. Se spune că a dat și niște bani, dar cred ca sunt doar zvonuri. Nu-l văd liberal pe Gigi Becali. Din tot ce a declarat el pâna acum, are doar concepții sportive, nu politice. Poate să fie simplu membru, dar doar atât", a declarat primul președinte post-decembrist al PNL, Radu Câmpeanu, într-un interviu acordat "România liberă".

Cât despre atacurile lui Gigi Becali la adresa lui Neagu Djuvara, pe care l-a etichetat drept o "băbăciune", Câmpeanu a spus că fost o "obrăznicie".

"A fost nepotrivit, ca să nu spun că a fost o obrăznicie din partea lui să aibă păreri despre oameni care sunt la mare distanță de el", a mai declarat Radu Câmpeanu.

Întrebat dacă ar fi utilă revenirea fostului premier Călin Popescu Tăriceanu la conducerea PNL, Radu Câmpeanu a răspuns: "Călin Popescu Tăriceanu a fost foarte bun şi are un soi de simţ al echilibrului politic. N-ar fi rău să se întoarcă".

Totodată, Radu Câmpeanu i-a sugerat lui Antonescu să nu mai facă declarații anti-europene.

"Nu-i cunosc aceste declarații, fiindcă am fost plecat în străinătate un timp, dar i-aș sugera să nu mai facă astfel de declarații pentru că noi, prin forța lucrurilor, prin poziția noastră, prin istoria noastră, suntem legați de Occident, de puterile vestice, de situația europeană și, ca atare, poate că nu e cazul să facem critici de această natură. Putem să ne spunem părerile, dar sfatul meu este să râmânem în foarte bune relații cu Occidentul", a precizat Câmpeanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

astăzi, 19:09
161

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
235

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
533

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...