RADASANU raspunde acuzatiilor: Nu cred ca trebuia sa avem discutii cu sindicatul pentru distribuirea celor sapte miliarde lei vechi!

RADASANU raspunde acuzatiilor: Nu cred ca trebuia sa avem discutii cu sindicatul pentru distribuirea celor sapte miliarde lei vechi!

 LIVIU RADASANU  

Directorul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Botosani raspunde acuzatiilor venite din partea liderului sindicatului Impact referitoare la acordarea restantelor salariale.

Astfel, spune Liviu Radasanu, regula de a se acorda, pentru luna octombrie, doar salariul de baza si sporul de vechime este valabila pentru toti angajatii Directiei, acestia urmand sa-si primeasca diferenta de salariu atunci cand Directia va dispune de bani.

"Toti angajatii DGASPC vor primi salariul de baza si sporul de vechime, iar diferenta o vor primi atunci cand vor fi bani. Cat despre faptul ca eu nu am interes ca salariatii sa ia drepturile restante, eu zic ca am dovezi suficiente ca am facut economii si am taiat de fiecare data de la cheltuiala materiala ca sa dau sporurile din urma. Tin sa precizez ca eu mai am de luat acele drepturi restante, nu stiu de sefa de la Resurse Umane, ca ea e angajata de luna trecuta, si nu e cazul sa ia aceste drepturi restante", a precizat Liviu Radasanu, directorul DGASPC Botosani.

In opinia directorului DGASPC Botosani, ceea ce l-a determinat pe Marius Orosanu sa faca acele declaratii la adresa sa ar fi faptul ca a fost dus in eroare, intrucat comunicarea dintre DGASPC si Sindicatul Impact este una foarte buna.

"Avem o comunicare foarte buna cu sindicatul, insa masurile pe care le-am luat se vad a fi bune, sau poate l-au deranjat usoarele restrangeri pe care le-am facut, sau chiar modul de conducere nu-i place dumnealui, motiv pentru care face o asemenea afirmatie usuratica. Nu cred ca trebuia sa avem discutii cu sindicatul pentru distribuirea celor sapte miliarde lei vechi, de la bugetul Directiei, pentru ca e zi de salariu si trebuie platite salariile. Luna aceasta eu voi lua 12-13 milioane, nici pe departe 24 de milioane, indemnizatia de conducere nu cred ca se va da luna aceasta", a conchis Radasanu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

Thursday, 19 September 2024

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...