"Vis de Craciun", un spectacol caritabil oferit de Colegiul National "Mihai Eminescu" - FOTO, VIDEO

"Vis de Craciun", un spectacol caritabil oferit de Colegiul National "Mihai Eminescu" - FOTO, VIDEO

   Ionut Tabultoc

Elevii şi profesorii de la Colegiul Naţional Mihai Eminescu au organizat, luni seară, la Casa de Cultură a Sindicatelor Botoşani un spectacol dedicat sărbătorilor de iarnă, intitulat “Vis de Crăciun.

Elevii, împreună cu dascălii lor, au pregătit momente artistice, tema aleasă fiind cea a Crăciunului. Nu au lipsit nici momentele susţinute de formaţiile de datini şi obiceiuri de iarnă, dar nici urăturile. Au incantat publicul Isabela Pamparau, Miruna Buza, Stefania Iacob si Mihaita Enache, dar si Ansamblul Margineanca.

La final a venit randul profesorilor sa urce pe scena, ei interpretand mai multe colinde, fiind aplaudati secunde in sir de elevi.

Printre cei prezenţi la spectacol s-au numărat prefectul Costică Macaleţi şi Mihaela Huncă, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean.

Spectacolul a fost şi unul caritabil. Pe scenă a fost amplasată o urnă unde au fost strânşi bani pentru micuţa Alexia, fetiţa de doi ani din Botoşani diagnosticata cu neuroblastom nediferentiat (cancer la glanda suprarenala stanga).

GALERIE FOTO:






























































 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
765

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
362

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
102

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...