"Victima" de la Baisa s-a dat in spectacol dupa producerea accidentului!

"Victima" de la Baisa s-a dat in spectacol dupa producerea accidentului!
Soferul care a provocat accidentul din aceasta dimineata, de la Baisa, a facut o adevarata criza de nervi pana la sosirea politistilor, martorii spunand ca barbatul s-a izbit de cateva ori de pamant!

Surpriza oamenilor legii a fost pe masura, cand au constatat ca soferul care, dupa ce s-a angajat intr-o depasire neregulamentara pe linie continua, s-a izbit frontal in masina unui botosanean, avea permisul suspendat!

Cu toate acestea, Radu Ovidiu, de 31 de ani, din Vaslui, a prezentat permisul la control. La verificarea actelor, politistii au constatat ca permisul de conducere fusese suspendat pentru 30 de zile, din cauza cumulului de puncte. Pentru ca barbatul nu a predat actul in termen de 5 zile, conform legii, perioada de suspendare a permisului de conducere a fost prelungita cu inca 30 de zile, rezultand in final 60 de zile de suspendare. Astfel, Radu Ovidiu ar fi trebuit sa isi recupereze actul abia pe 14 septembrie.

Chiar daca grav ranit, martorii spun ca, imediat dupa producerea accidentului, soferul a facut o criza de nervi, izbindu-se de mai multe ori de pamant pana la sosirea politistilor. Cel mai probabil, vasluianul se va alege cu dosar penal pentru faptele sale.  

Radu Ovidiu a fost diagnosticat cu traumatism de coloana cervicala acut inchis si posibil craniana, a mentionat medicul Constantin Andon, din cadrul SJA Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
290

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
357

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
810

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...