"Sunteti nebuni? Cum as putea eu sa nominalizez un premier care tocmai a fost demis?"

"Sunteti nebuni? Cum as putea eu sa nominalizez un premier care tocmai a fost demis?"

 TRAIAN BASESCU  

Desi democrat-liberalii si-au exprimat in cor dorinta ca Emil Boc sa fie nominalizat din nou premier, presedintele Basescu nu si-ar dori sa il sustina din nou, desi spune ca "tine la el" si "este creatia lui".

"Voi sunteti nebuni? Suntem o tara europeana, cum as putea eu sa nominalizez un premier care tocmai a fost demis?", le-ar fi spus seful statului democrat-liberalilor, la consultarile care au avut loc la Cotroceni, potrivit unor surse citate de Gandul.

Mai mult, Basescu ar fi spus ca demisia Guvernului inainte de aprobarea motiunii de cenzura ar fi fost "solutia corecta", insa aceasta propunere nu ar fi fost agreata de Emil Boc.

PD-L il sustine in continuare pe Emil Boc pentru conducerea noului Executiv, a anuntat Gheorghe Flutur, marti, la iesirea de la consultarile de la Palatul Controceni.

Vicepresedintele PD-L a facut apel la responsabilitate si a invocat continuarea reformelor si respectarea angajamentelor luate atat in plan intern, cat si extern.

In schimb, Partidul National Liberal l-a propus, in mod oficial, pe primarul Sibiului, Klaus Johannis, drept premier, iar in urma unei intelegeri intre PSD, PNL si UDMR, s-a convenit ca urmatorul guvern sa fie unul de tehnocrati.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Geamuri curate, fără pete și fără stres, în 5 pași simpli

astăzi, 11:52
50

Știi acel moment când soarele strălucește fermecător prin ferestre și scoate la iveală urmele inestetice ale degetelor, petele lăsate de picurii de ploaie sau urmele de la ultima sesiune ...

Incendiu în balconul unui apartament din Botoșani, proprietara a suferit un atac de panică! (Foto)

astăzi, 11:32
246

Deși era acasă, proprietara nu  și-a dat seama ca ard lucrurile din balcon. Un vecin a observat ca iese fum și a sunat la 112 după ajutor.La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detaș...

Părintele Vasile Gavrilă : „Mielul de Paşti nu face parte nici din rânduiala bisericească, nici din pregătirea duhovnicească de Paşti”

astăzi, 10:21
106

De Sfintele Pasti exista obiceiul sa se sacrifice miei. Pastile este o sarbatoare pe care o intalnim atat la evrei, cat si la crestini. Pentru evrei Pastile semnifica trecerea din robia egipteana la l...