"Sofer" la 18 ani: S-a rasturnat cu masina din cauza vitezei excesive!

"Sofer" la 18 ani: S-a rasturnat cu masina din cauza vitezei excesive!

   arhiva

La un pas de moarte, după ce s-a urcat la volan, deşi nu avea permis de conducere! Tânărul de doar 18 ani s-a răsturnat cu maşina, cauza accidentului fiind viteza excesivă. În prezent, victima se află într-un spital din Iaşi, unde a fost transportată la cererea sa. 

Marţi dimineaţa, în jurul orei 08.45, în timp ce conducea auto marca Opel pe D.J. 282A, pe raza comunei Albeşti, T. Alin, de 18 ani, din localitatea Todireni, judeţul Botoşani, pe fondul vitezei excesive de deplasare, pierde controlul asupra direcţiei de mers a autoturismului, împrejurare în care pătrunde pe contrasens, derapează şi părăseşte partea carosabilă, autoturismul răsturnându-se.

"În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, acesta fiind transportat la Spitalul Judeţean Botoşani, unde a primit îngrijiri medicale, iar ulterior, la solicitarea sa, a fost transportat la Spitalul Judeţean Iaşi", a precizat inspector pr. Daniela Darea, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoşani.
 
Tânărului i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a constatat că T. Alin nu posedă permis de conducere, iar la ora producerii accidentului se afla singur în autoturism.

Acesta este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, urmând a fi propusă soluţie procedurală.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
316

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
454

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
582

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...