"Sofer" de Hyundai, beat si fara permis de conducere!

"Sofer" de Hyundai, beat si fara permis de conducere!
Peste 300 de maşini verificate, 40 de sancţiuni, iar trei conducători auto au rămas fără permise de conducere! 

Sâmbătă, în cadrul unei acţiuni organizate pe linia combaterii consumului de alcool, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au verificat în trafic, pe raza întregului judeţ, un număr de 303 autovehicule, fiind constatate 4 infracţiuni şi aplicate 42 sancţiuni contravenţionale cu avertisment sau amendă, acestea din urmă însumând 8.960 lei.

De asemenea, în cazul a 3 conducători auto au fost reţinute permisele acestora de conducere, în vederea suspendării sau anulării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Astfel, în jurul orei 20.15, pe strada Ştefan cel Mare din municipiul Dorohoi a fost depistat A. LIVIU, de 42 de ani, din comuna Broscăuţi, judeţul Botoşani, care conducea autoturismul marca Dacia 1310, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest a pus în evidenţă o concentraţie de 1,02 MG/L alcool pur în aerul expirat.
Faţă de A. LIVIU au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, cauza urmând a fi soluţionată procedural.

"În aceeaşi seară, în jurul orei 22.05, şi pe aceeaşi stradă din municipiul Dorohoi a fost depistat C. MARIAN, de 47 de ani, din judeţul Prahova, care conducea autoturismul marca Hyundai.
Conducătorul auto a fost testat cu aparat etilotest, rezultatul testării indicând o concentratie de 0,52 MG/L alcool pur în aerul expirat. De asemenea, poliţiştii au constatat că C. MARIAN nu poseda permis de conducere", a mentionat inspector pr. Daniela Darea, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

Faţă de acesta se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, cauza urmând a fi soluţionată procedural.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
41

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
224

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...

Comercianții de carne prinși pe picior greșit de forțele de ordine, s-a lăsat cu amenzi de aproape 40.000 de lei!

astăzi, 10:46
93

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și a Inspecto...