"Şi noi suntem campioni", o competiţie a copiilor "speciali" din Botoşani!

"Şi noi suntem campioni", o competiţie a copiilor "speciali" din Botoşani!
Asociaţia părinţilor copiilor cu Sindrom Down si alte dizabilităţi intelectuale "Ne Trebuie Speranţă", în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret- Botoşani şi Colegiul Naţional "A.T. Laurian", organizează competiţia "Şi noi suntem campioni" aflată la a VII-a ediție.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 24 octombrie 2016, între orele 11 – 14, în Sala de sport a Colegiului Naţional "A. T. Laurian".

La concurs vor participa copii şi tineri din asociaţia "Ne Trebuie Speranţă" Botoşani, Asociaţia Părinţilor Copiilor cu Autism din judeţul Botoşani, Fundația "Casa Speranței" Iași, Asociația "Mereu Împreună 2008" Dorohoi  și Asociația "Dar din Dar" Hîrlău.

Manifestarea oferă posibilitatea practicării diferitelor forme ale exerciţiului fizic şi ale sportului, acoperind astfel trebuinţele multiple specifice persoanelor cu dizabilităţi; scopul principal îl reprezintă îmbunătăţirea stării de sănătate și creşterea progresivă a calităţii vieţii sportivilor cu abilităţi scăzute, concursul fiind dedicat așadar exclusiv acestora.

Participanţii vor concura la probe de gimnastică - traseu aplicativ, atletism-alergări (25m si 50m) și baschet, fiind înscrişi pe grupe de vârstă: 6-9 ani, 10-12 ani, 13-18 ani, peste 18 ani. Se vor oferi premii pentru participare și încurajare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
252

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
312

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
700

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...