"Şcoala Altfel" la Dorohoi cu dresaj canin şi prezentarea tehnicilor folosite de poliţiştii criminalişti

"Şcoala Altfel" la Dorohoi cu dresaj canin şi prezentarea tehnicilor folosite de poliţiştii criminalişti
  În prima zi a campaniei ,,Şcoala Altfel, - Să ştii mai multe, Să fii mai bun! poliţiştii dorohoieni au primit vizita elevilor Şcolii Gimnaziale Mihail Kogălniceanu.

Poliţiştii dorohoieni şi-au dezvăluit secretele celor aproape 100 de elevi din clasele V-VIII, care i-au vizitat în prima zi de Şcoală Altfel.

 Pe parcursul a două ore, poliţiştii le-au prezentat copiilor aspecte pe diverse domenii de prevenire şi informare, precum educaţia şi siguranţa rutieră, violenţa şcolară, absenteism, abandon şcolar, şi altele.

Elevii au avut parte de asemenea de o incursiune în munca de poliţie, tehnica folosită de criminalişti sau dotările autospecialelor poliţiei rutiere rămânând principalele atracţii.

Demonstraţiile de dresaj canin şi posibilitatea de a împrieteni cu un câine poliţist au constituit un alt moment al vizitei, mult aşteptat de copii.

Pe parcursul perioadei 7-11 aprilie a.c., poliţiştii botoşăneni vor continua întâlnirile cu elevii din unităţile de învăţământ botoşănene.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

astăzi, 22:03
432

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

astăzi, 21:22
44

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 19:16
57

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...