"Sapte pasi spre sanatate" la Școala de Arte și Meserii "Ion Pillat" Dorohoi

"Sapte pasi spre sanatate" la Școala de Arte și Meserii "Ion Pillat" Dorohoi
În cadrul proiectului "Investește în oameni", proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013, a avut loc etapa a II-a, sub denumirea "Șapte pași spre sănătate", concurs de desene, colaj, postere și interviu.

Implicarea elevilor de la Școala de Arte și Meserii "Ion Pillat" Dorohoi în acest concurs vizând sănătatea, dezvoltarea unui comportament igienic și ecologic i-a mobilizat pe aceștia.

Elevii din clasa a III-a și a IV-a au realizat colaje, iar cei din clasele a VII-a A, a VII-a B și a VIII-a A au realizat postere sub îndrumarea profesorilor Chițac Iulia, Tiulea Sonea, a instructorului de educație Pasăre Cristina și a pedagogilor Ciulei Mihaela și Bostan Dan, coordonatori fiind profesorii Amatiesei Cristina și consilierul educativ Constantin Mihai.

La clasele I - IV elevii Bejenariu Florin, Boicu Mihai și Nazare George au realizat lucrări care au fost premiate la faza locală, urmând a participa la faza județeană.

Elevii Maftei Cosmin, Boariu Alexandru și Caldarariu Florin au obținut dreptul de a participa la faza județeană a concursului, la Sectiunea a IIa, elevii claselor V - VIII.

"Menționăm că elevii școlii noastre au partcipat și în anul școlar 2009 - 2010 la acest proiect prin concursul "Secretele Longevității"", a precizat consilier educativ prof. Constantin Mihai.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 28 de ani din Darabani, prins de polițiști beat la volan!

Miercuri, 8 Mai 2024
95

În cursul zilei de miercuri, 8 mai 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au oprit pentru control, pe drumul public din orașul Darabani, un autoturism condus de un tân...

Scad prețurile la gaze naturale și electricitate, anunțul ministrului Energiei!

Miercuri, 8 Mai 2024
101

„Au fost emise primele facturi pe luna aprilie la gaze şi energie electrică. Faţă de preţul maxim prevăzut de plafon, preţurile facturate la gaze naturale sunt cu până la 25% mai m...

Târgului Meșterilor Populari se va desfășura în perioada 10-12 mai 2024 la Botoșani

Miercuri, 8 Mai 2024
148

În acest an sunt așteptați la Botoșani 84 de meșteri populari din județele: Botoșani, Suceava, Iași, Vaslui, Neamț, Argeș, Mureș, Prahova, Covasna, Maramureș, Harghita și Republica M...