"Recolta" de iarna bogata a politistilor botosaneni!

"Recolta" de iarna bogata a politistilor botosaneni!
Erau condamnaţi pentru omor, furt sau pentru constituire în grup infracţional organizat si falsificare de carduri bancare, dar îşi duceau zilele in sânul familiei! Poliţiştii botoşăneni au depistat, în circa două săptămâni, zeci de infractori care se sustrăgeau pedepselor. 

În perioada 01-14.02.2010 poliţiştii botoşăneni au acţionat pe raza întregului judeţ pentru depistarea persoanelor urmărite care se sustrag de la executarea unor pedepse, precum şi a celor dispărute de la domiciliu.

Cu prilejul acţiunii a fost clarificată situaţia a 11 persoane urmărite, dintre care 4 posedau mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, iar alte 7 erau reclamate ca dispărute de la domiciliu.

Astfel, a fost identificată şi încarcerată P. Simona, din comuna Coşula, judeţul Botoşani, care se sustrăgea de la executarea unei pedepse cu închisoarea pentru comiterea infracţiunii de furt.

De asemenea, au fost executate 16 mandate – unul de arestare preventivă şi alte 15 de executare a pedepsei cu închisoarea.

Pe raza comunei Şendriceni poliţiştii au identificat şi încarcerat pe H. Mircea, împotriva căruia Curtea de Apel Suceava a emis mandat de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de omor.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale au identificat şi încarcerat în Penitenciarul Botoşani pe S. Florin, C. Răzvan, P. Leonard şi M. Daniel, împotriva cărora Tribunalul Botoşani a emis mandat de executare a pedepsei pentru comiterea infracţiunilor de constituire în grup infracţional organizat şi falsificare de carduri bancare.

Alte două persoane – C. Vasile din comuna Suharău, judeţul Botoşani, care se sustrăgea executării a două pedepse cu închisoarea şi C. Ioan pe numele căruia Judecătoria Darabani a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea – au fost de asemenea identificate şi încarcerate.

Cu prilejul acţiunii au fost identificate şi reîncredinţate familiei trei persoane reclamate ca dispărute de la domiciliu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Ap. Andronic şi soţia sa, Iunia; Sf. Cuv. Nectarie şi Teofan (Dezlegare la peşte)

astăzi, 07:00
9

Sfinţii Andronic şi Iunia (sec. I) erau rude cu Sfântul Apostol Pavel şi au crezut în Hristos îna­intea Apostolului Neamurilor, precum însuşi mărturiseşte el în...

Sindicatele din Învățământ nu vor pentru profesori salarii diferențiate după performanță!

Joi, 16 Mai 2024
153

Sindicatele din Învățământ au început negocierile cu Ministerul Educației pentru criteriile care vor sta la baza salarizării diferențiate a profesorilor. Amintim că pe 1 april...

Un incendiu provocat de o oală uitată pe foc a creat panică într-un bloc din Botoșani!

Joi, 16 Mai 2024
416

La caz s-au deplasat, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani cu autospecială de stingere cu apă și spumă și una de descarcerare, dar și o ambulanță aparți...