"Politia Municipala sa iasa in strada, ca a stat destul de mult in birouri", spune viceprimarul de Botosani!

"Politia Municipala sa iasa in strada, ca a stat destul de mult in birouri", spune viceprimarul de Botosani!
GHIORGHITA: "Se plimba cu masina si mai fac si cate un accident eventual, alte miscari nu prea vad. Lumea nu mai are frica de Politie, a ajuns sa aiba mai multa frica de Politia Comunitara".
 
Viceprimarul municipiului Botosani s-a declarat nemultumit de faptul ca Politia Municipala nu mai scoate oameni pe strada la patrulare, lasand toate problemele de ordine publica pe seama Politiei Comunitare, institutie aflata in subordinea Primariei Botosani.

"Toata lumea se ia de Politia Comunitara, eu nu am mai vazut Politie Municipala pe strazi, haideti sa ne indreptam si asupra Politiei Municipale, ca asta e rolul ei, nu toate atributiile trebuie trasate Politiei Comunitare, care trebuie sa pazeasca si sa faca si ordine si liniste publica si toate celelalte. Nu se poate, cu o suta de oameni, sa facem de toate, Politia Comunitara are in fiecare noapte cate opt patrule. Politia Municipala spune de fiecare data ca oamenii lor fac actiuni de combatere, dar eu nu-i mai vad pe strada, toata lumea asteapta sa iasa in strada Politia Comunitara, sa-i mai scoata si pe cei de la Politia Municipala in strada, ca au stat destul de mult in birouri pana acum", a declarat Florin Ghiorghita, viceprimarul municipiului Botosani.

Acest aspect urmeaza a fi sesizat de catre Florin Ghiorghita si sefului Politiei Municipale Botosani, pentru a scoate mai multi politisti pe strada la patrulare, viceprimarul precizand ca in prezent oamenii au mai multa frica de Politia Comunitara, decat de cea Municipala.

"De bine, de rau, pe ai nostri ii mai vezi pe strada din cand in cand, dar pe ai lor nu i-am mai vazut niciodata, se plimba cu masina si mai fac si cate un accident eventual, alte miscari nu prea vad. Lumea nu mai are frica de Politie, a ajuns sa aiba mai multa frica de Politia Comunitara. Cu siguranta vom face o adresa oficiala  catre Politia Municipala sa scoata mai multi oameni in strada", a conchis viceprimarul.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alexandra Huțu: „Pentru cinstirea veteranilor de război, continuăm și în acest an Concursul de eseuri „Eroul de lângă mine” (Foto)

astăzi, 17:20
16

Concursul este destinat elevilor botoșăneni și urmărește valorificarea și transmiterea experiențelor veteranilor de război botoșăneni și ale familiilor acestora în conștiința elevil...

Programul casieriilor Nova Apaserv în vacanța de Paște!

astăzi, 15:52
31

În perioada 1 – 7 mai casieriile societății Nova Apaserv vor avea un program diferit. Astfel, de 1 Mai doar unele casierii vor fi deschise publicului.Este vorba despre cea de pe Bule...

(P) Ghid complet pentru achiziționarea unui nou aragaz

astăzi, 15:40
55

Cu ce îți petreci cel mai mult timp în bucătărie? Cu gătitul, desigur! Asta înseamnă că ai nevoie de cele mai bune aparate care să-ți ușureze munca și să facă din rețete...