"Performanţă" incredibilă: A scos din rădăcini un copac şi l-a aşezat la intrarea în bloc!
BOTOSANI

"Performanţă" incredibilă: A scos din rădăcini un copac şi l-a aşezat la intrarea în bloc!
În ultima săptămână au fost înregistrate la sediul Poliţiei Locale Botoşani tot mai multe sesizări cu privire la tulburarea ordinii şi liniştii publice, de către tineri fără ocupaţie, care "plictisiţi de viaţă" şi alinaţi de aburii alcoolului se întrec în a deranja, cu vocabularul şi comportamentul dobândit, locatarii cartierelor botoşănene.

În acest sens au fost intensificate misiunile de patrulare în zonele de incidenţa şi identificate persoanele care au devenit spaima bătrânilor, copiilor şi cetăţenilor ce noaptea vor să se odihnească.

Principalele evenimente au fost constatate pe strada Primăverii nr. 8, unde numiţii C. Cătălin Constantin, în vârstă de 21 de ani, şi B.Petru-Iulian, de 36 de ani, ambii din Botoşani, consumau băuturi alcoolice pe domeniul public şi tulburau ordinea şi liniştea publică, fiind pentru faptele lor sancţionaţi cu câte 100 lei amendă.

Un caz asemănător a fost sancţionat pe aleea Viilor nr. 3, unde G. Eugen, de 40 de ani, şi A. Nicolae, de 40 de ani, aveau "discuţii aprinse" şi deranjau locatarii din zonă.

Noaptea de 12-13 iulie avea să se încheie cu un fapt cu totul ieşit din comun. N.Elian-Neculai, "supărat pe viaţă" şi sub influenţa băuturilor alcoolice, a dezrădăcinat un copac aflat în faţa imobilului situat în aleea Zorilor nr. 2 sc. B şi l-a aşezat în uşa scării de bloc "pentru ca nimeni să nu mai iasă din bloc". Pentru fapta sa a fost condus la sediul Poliţie Locale, unde a fost sancționat cu amendă în cuantum de 400 lei, iar pentru distrugere riscă şi un dosar penal, informează Poliţia Locală Botoşani.
    
                                            

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
113

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
463

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
177

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...