"Nocturna" a fost testata pe Stadionul "Municipal" din Botosani! Firmele si-au prezentat lampile - FOTO, VIDEO

"Nocturna" a fost testata pe Stadionul "Municipal" din Botosani! Firmele si-au prezentat lampile - FOTO, VIDEO
Cele trei firme care s-au inscris in lupta pentru licitatia la nocturna si incalzirea gazonului de pe Stadionul  Municipal au participat marti la o noua etapa de evaluare.

Dupa ce s-au intrecut in oferte in prima etapa, Energobit Cluj, Flash Lighting Bucuresti şi Asocierea firmelor Elsaco – Electroalfa – Tiab au venit pe stadion cu lampile pe care le vor instala pe stalpi.

Energobit Cluj, sponsorul principal al echipei CFR Cluj, este firma care a pus nocturna pe stadionul CFR-ului, in timp ce firma Flash Lighting a pus nocturna pe stadionul "Ilie Oana" din Ploiest, la Buzau, dar si la Constanta. Electroafla, Elsaco si Tiab au venit cu reflectoare identice cu cele folosite pe stadionul "National Arena" din Bucuresti.

"Diferentele sunt foarte mici intre ele, pentru ca vorbim despre niste tehnologii verificate in timp si care au in spate mii de ore de cercetare si se cunoaste ca sunt corpuri de iluminat de inalta performanta. Noi am vazut aceste lampi si din fisa de date si nu avem niciun fel de dubiu in privinta calitatii. Sunt trei firme mari romanesti, dar care au in spate lampi produse toate in vestul Europei", a declarat Eugen Turcanu, directorul DSPSA Botosani.





















 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
346

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
369

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
224

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...