"Mihai Tabuleac poate sa ajunga vicepresedinte CJ, depinde daca are un partid sa il sustina", spune Turcanu!

"Mihai Tabuleac poate sa ajunga vicepresedinte CJ, depinde daca are un partid sa il sustina", spune Turcanu!

 FLORIN TURCANU, deputat de Botosani, lider PNL Botosani  

In perioada 25-27 august, liberalii botosaneni vor fi prezenti la Constanta unde se va tine delegatia permanenta si comitetul national executiv al PNL. Potrivit liderului PNL Botosani, deputatul Florin Turcanu, in cadrul acestei intalniri se vor valida candidatii liberali la consiliile judetene si primariile resedinta de judet.

Desi a evitat sa spuna care vor fi candidatii din partea USL la cele doua institutii, Florin Turcanu a lasat sa se inteleaga faptul ca, pentru Consiliul Judetean Botosani, el va fi candidatul, iar pentru Primaria Botosani, social-democratul Gabriel Oprisanu.

"In principiu, in cadrul USL-ului cred ca s-au cam impartit judetele. Sincer sa fiu, sunt nefericitul  care trebuie sa imi asum acest razboi pentru ca nu este simplu, sunt convins de acest lucru, ca nu va fi simplu. Dar nu vreau inca sa dau nume, cum v-am mai spus, suntem inca in marja de eroare, undeva in sase procente, si hotararea va fi politica. Stiam cum stau sondajele inca de la inceput,  era normal sa lase marja de eroare atat timp cat dumnealui (n.r. Gheorghe Marcu, presedinte PSD) conduce un partid cat de cat mai numeros", a spus Florin Turcanu, presedintele organizatiei judetene a PNL.

Cat priveste sansele actualului presedinte al CJ, Mihai Tabuleac, de a castiga un nou mandat la sefia institutiei, Florin Turcanu a spus: "Sunt convins ca domnul Tabuleac va intelege ca functiile sunt vremelnice si si-a facut un mandat de 4 ani, va mai putea face un mandat in alte zone, poate sa ajunga in Parlamentul Romaniei, poate sa ajunga vicepresedinte la Consiliul Judetean, mi-as dori sa conlucrez cu el, daca isi doreste acest lucru, depinde daca are un partid sa il sustina", a adaugat liderul PNL.

Presedintele organizatiei judetene a PSD, Gheorghe Marcu, a refuzat sa faca vreun comentariu vizavi de nominalizarile pentru Consiliul Judetean si Primaria municipiului Botosani.

"Nu stiu ce a declarat domnul Turcanu, eu zic sa avem rabdare pana pe 1 septembrie, cand se vor lansa oficial candidaturile. Cred ca pe oameni ii intereseaza acum ca nu sunt locuri de munca, nu cine candideaza", a declarat Gheorghe Marcu.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: În a doua zi de Paște sărbătorim Învierea Domnului și îl cinstim pe Sfântul și dreptul Iov

astăzi, 09:31
13

Sfântul și dreptul Iov, sărbătorit în acest an în a doua zi de Paște, a trăit în Avsitida, între Arabia și Idumeea. Tatăl său era Zaret, iar mama lui era Vosora....

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 08:58
99

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
497

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...