"Mi s-a spus clar: nu vreau sa-ti dau ore!"

"Mi s-a spus clar: nu vreau sa-ti dau ore!"

MIRELA ANDRICI

A ramas fara catedra, dupa ce a predat la Penitenciar si la Scoala 6 din Botosani. Mirela Andrici, profesor de biologie, sustine ca a obtinut nota 8,65 la titularizare si cu toate acestea postul sau a fost ocupat de un coleg care a fost notat cu 5.00.

Profesoara sustine insa ca la baza acestei intamplari nu sta decat apartenenta sa la PNL.

"Ada Macovei mi-a spus clar ca nu imi da catedra pentru ca sunt membru PNL, in conditiile in care, pe postul pe care il voiam eu, avand media corespunzatoare, a fost numit un alt cadru didactic cu media 5.00", acuza Mirela Andrici. Mai mult, profesoara spune ca nu s-a tinut cont nici de gradul II de care dispune, obtinut de asemenea cu nota 8,77, nici de calificativul din scoala.

"Mi s-a spus clar: nu vreau sa-ti dau ore! Orele de la Penitenciar le-a dat la doi pensionari, ca asa vrea Ada Macovei. Am vrut continuitate la Penitenciar, nu s-a tinut cont de nimic, nici macar de medie", se plange Mirela Andrici.

Am incercat sa obtinem un punct de vedere de la inspectorul general Ada Macovei cu privire la acuzatiile aduse de profesoara de biologie, insa telefonul sefei ISJ este inchis.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
227

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
370

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
125

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...