"Lucrarile interioare executate in cadrul Laboratorului de Analize nu au afectat structura de rezistenta", spune comisia CJ!

In urma raportului efectuat de reprezentantii Consiliului Judetean, reiese ca lucrarile interioare din cadrul Laboratorului de Analize au fost ca niste reparatii curente, in conditiile in care managerul Spitalului Mavromati a spus vicepresedintelui CJ, Constantin Manolache ca pentru a putea obtine autorizatia pentru functionarea laboratorului, trebuia acoperita faianta cu placi de rigips.

“Raportul a ajuns la mine, numai ca in nota de constatare care a ajuns la mine, scrie ca la Laboratorul de Analize s-au facut niste modificari, in sensul ca au acoperit peretii cu faianta in doua camera si partial pe hol, cu placi de rigips, pe care le vor da cu var. Lucrarile efectuate de firma Sanomed sunt niste reparatii curente si nu au afectat structura de rezistenta ca sa intre sub incidenta unor sanctiuni. Au spus ca au nevoie de autorizatie speciala pentru functionarea laboratorului, nu le mai da voie cu faianta pentru ca acolo se imbiba mirobii si este sursa de infectie", a spus Constantin Manolache, vicepresdintele CJ.

Daca marti, reprezentanti Consiliului Judetean spuneau ca nu au fost instiintati ca vor avea loc reparatii interioare in cadrul Laboratorului de Analize, astazi situatia s-a schimbat, in sensul ca s-a primit instiintarea, dar ieri dupa-amiaza,  cu data de 1 februarie iar joi se va decide daca se vor aplica sanctiuni sa nu.

“E drept ca ieri dupa-amiaza ei ne-au instiintat printr-o adresa cu data de 1 februarie, ca vor face aceste lucrari. Acea nota de constatare ajunge la arhitectul sef care vine cu propuneri la mine, numai ca arhitectul e plecat acum la vama de la Radauti Prut si vom vedea maine ce se va decide, daca vor fi sanctionati", a spus vicepresedintele CJ.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Francofonie și dezvoltare durabilă la Botoșani: ”Să fie viață în oraș!” (Foto)

astăzi, 09:29
2

Miercuri, 24 aprilie 2024, Casa Corpului Didactic Botoșani a găzduit Conferința internațională “Vers des villes durables – Que la ville reste vivable!“ (traducere în conte...

Tragedie, noaptea trecută, la Suceava: Accident cumplit, doi tineri au murit pe loc! (Foto)

astăzi, 08:44
751

Tragedia s-a produs noaptea trecută. Doi bărbați au murit după ce au intrat cu un motoscuter într-un podeț într-un sat din județul Suceava.Potrivit ISU Suceava, echipajele au int...

Lovitură grea pentru FC Botoșani: Ce pedeapsă a primit Andone după meciul cu Dinamo!

astăzi, 08:34
326

Antrenorul FC Botoșani a primit două etape de suspendare după scandalul din meciul cu Dinamo.Antrenorul Bogdan Andone a fost nemulțumit de arbitrajul lui George Găman și a cedat nervos &icir...