"La MAGIE înainte": Cumperi un produs, dăruieşti o şansă în plus pentru recuperarea unui copil cu autism!

"La MAGIE înainte": Cumperi un produs, dăruieşti o şansă în plus pentru recuperarea unui copil cu autism!
Sâmbătă, 10 septembrie 2016, începând cu ora 10.00, se anunţă o zi specială pentru Asociaţia Părinţilor Copiilor cu Autism din Judeţul Botoşani!

"La MAGIE înainte" reprezintă o zi de sărbătoare, o sărbătoare a prieteniei, a bunăvoinţei şi a puterii de a dărui. Ziua va debuta cu o călătorie pe meleagurile asociaţiei. "Şi cum e zi de sărbătoare... sărbătoare să fie! Nu ne dezicem de la obiceiuri şi v-am pregătit exponate care mai de care mai frumoase", spun reprezentanţii APCA.

Prietenia pe care organizatorii şi invitaţii acestei zile doresc să o arate asociaţiei va fi cu atât mai puternică, cu cât fondurile strânse din vânzarea exponatelor îi vor ajuta pe copii să continue intervenţia terapeutică. 

Evenimentul este organizat la sediul Asociaţiei Părinţilor Copiilor cu Autism, strada Ion Pillat nr- 28, Botoşani (în incinta Complexului de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Dizabilităţi "Sf. Spiridon").

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
460

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
630

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
735

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...