"În trei ani vom depăși numărul de locuri de muncă pe care l-am promis", spune Portariuc. VEZI ce locuri de muncă se anunță!

"În trei ani vom depăși numărul de locuri de muncă pe care l-am promis", spune Portariuc. VEZI ce locuri de muncă se anunță!
Primarul Ovidiu Portariuc a anunțat că toate locurile de muncă vacante și care au fost create de municipalitate vor fi afișate, începând cu luna iulie, pe un panou în cadrul Primăriei.

Edilul-șef a menționat că prin atragerea fondurilor de către Primărie, pentru diverse proiecte, se creează noi locuri de muncă, constructorii având nevoie de forță de muncă. 

"Începând cu luna iulie, la Primăria Botoșani vor fi afișate locurile de muncă disponibilie pe toate proiectele pe care le începe Primăria Botoșani. Toate proiectele de construcții, toate investițiile pe care le începem noi, pe domeniul public, sau în parteneriat cu firmele private, vor fi afișate la sediul Primăriei și veți vedea cum o să înceapă să apară sute de locuri de muncă. Și în trei ani sunt sigur că vom depăși numărul de locuri de muncă pe care l-am promis. Facem un parteneriat și cu AJOFM-ul. Am început să ne mișcăm pe toate planurile", a spus Ovidiu Portariuc.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
178

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
368

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
101

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...