"Domnul Tabuleac este o nuca foarte tare pentru domnul Turcanu", crede liderul PDL Botosani

"Domnul Tabuleac este o nuca foarte tare pentru domnul Turcanu", crede liderul PDL Botosani
Flutur: "Probabil este sectie de votare la Spitalul de Psihiatrie si probabil domnul Oprisanu va castiga acea sectie de votare".

Presedintele organizatiei judetene a PDL, Catalin Flutur, sustine ca in sondajele pe care partidul le va face pentru desemnarea candidatilor pentru alegerile locale de la anul, la Consiliul Judetean, actualul presedinte, Mihai Tabuleac, va fi primul trecut in sondaj. In plus, liderul democrat-liberalilor botosaneni a avut numai cuvinte de lauda vizavi de activitatea derulata de Mihai Tabuleac la Consiliul Judetean.

"Am vazut candidatii USL-ului pentru Consiliul Judetean, care este miza cea mai importanta in alegerile locale, si pentru Primaria Botosani. Daca din sondajele dumnealor asa a iesit, e problema lor. Dar sa nu se considere niciodata castigatori pentru ca, cel putin la CJ, chiar daca exista acum o majoritate in Consiliu, sa nu uitam ca avem minim 2-3 candidati care se pot bate oricand de la egal la egal  cu domnul Turcanu. Domnul Tabuleac este o nuca foarte tare pentru domnul Turcanu. Va incepe sondajul la CJ cu domnul Mihai Tabuleac care este presedintele in functie si care a avut si rezultate notabile intr-un Consiliu ostil, si astea sunt lucruri care trebuie recunoscute, vorbim de rezultate notabile pe care nu putem sa le trecem cu vederea", a declarat Catalin Flutur, presedintele PDL Botosani.

Cat priveste candidatul din partea USL pentru Primaria Botosani,Gabriel Oprisanu, presedintele democrat-liberalilor a spus ca acesta a inceput sa faca campanie electorala PDL-ului, facand referire la niste autocolante care ar fi fost lipite peste tot in oras de cei din opozitie, in care apar Traian Basescu si Catalin Flutur.

"Domnul Oprisanu, mai nou, ne face campanie electorala. Le dau un sfat celor din opozitie, sa le explice oamenilor pe care ii trimit in campanie electorala pentru PDL ca pot sa munceasca si mai putin pentru ca saracii s-au chinuit sa lipeasca niste autocolante cu scoth, va dati seama ce munca grea a fost pentru ei. Eu am inteles ce incearca domnul Oprisanu sa faca, sa lege candidatura unei persoane de guvernare. Probabil este sectie de votare la Spitalul de Psihiatrie si probabil va castiga acea sectie de votare", a spus Catalin Flutur.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Misteriosul „traseu al meditației” din Botoșani. ”Poate de la Sfânt vine toată liniștea!”

astăzi, 08:37
95

„Eu când am probleme, perioade stresante, nu găsesc soluții la ceva, eu acolo mă duc. Se întâmplă ceva magic. După ce-l parcurgi parcă ți se așează gândurile, ef...

Recomandarea săptămânii la Cinema Unirea Botoșani: ”Instinct de mamă” (Foto, Video)

astăzi, 08:12
26

”Instinct de mamă”, în regia lui Benoît Delhomme, are premiera la Cinema Unirea Botoșani vineri, 21 iunie, de la ora 19.00.În anii '60, Alice și Céline,...

Cascada care i-a cucerit pe botoșăneni și ghidul francez îndrăgostit de Bucovina. „Prima dată când văd aşa ceva!”

astăzi, 07:44
206

În inima Bucovinei, Cascada Bursuc de la Sihăstria Putnei atrage turiştii cu frumuseţea ei, iar ghid în zonă este un francez cucerit iremediabil de România. Pentru a aduce şi ma...