"Doctorul Enache mi-a spus ca, la cate procese are, unul in plus sau in minus nu-l deranjeaza!"

"Doctorul Enache mi-a spus ca, la cate procese are, unul in plus sau in minus nu-l deranjeaza!"

 Dr. Marius Enache  

Reclamatia la adresa doctorului Marius Enache, pentru o lucrare dentara esuata, inca se cerceteaza! "Am fost si la Colegiul Medicilor si, la 3 luni de la reclamatie, ne intreaba: "Dar ce, ati facut vreo sesizare?" sau "Despre ce doctor e vorba?", am observat cum se pune problema la Botosani".

Fiul pacientei Stela Ciobanu, care a executat o lucrare dentara la medicul stomatolog Marius Enache incearca, de cateva luni bune, sa-i gaseasca dreptate mamei sale, apeland in acest sens la institutiile de control ale statului, dupa ce lucrarea dentara, pentru care s-a achitat suma de 6.250 lei, s-a rupt de trei ori, femeia neprimind nici chitanta pentru suma acordata.

Reamintim ca Stela Ciobanu, in varsta de 55 de ani, din municipiul Botosani, a  reclamat in luna martie, la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorului, o lucrare dentara care s-a rupt de trei ori, lucrare realizata in Policlinica Botosani de doctorul Marius Enache. Pentru lucrare, care a costat-o in total 6.250 lei, femeia nu a primit nicio chitanta, fapt pentru care l-a reclamat pe doctorul Enache si la Garda Financiara.

"Adevarul este ca societatea perversa in care locuim nu permite sa se faca absolut nimic. Am tot asteptat un raspuns de la domnul Nechita de la Garda Financiara, dar in cele din urma nu am primit niciun raspuns legat de sesizarea mamei mele. Cu prima ocazie cu care ma voi duce la Bucuresti voi incerca sa rezolv aceasta problema direct la Ministerul Sanatatii, aici nu se poate", a declarat Sorin Ciobanu, fiul pacientei Stela Ciobanu.

Totodata, familia botosanencei care l-a reclamat pe doctorul Marius Enache a verificat stadiul cercetarilor vizazi de reclamatie depusa in luna martie si la Colegiul Medicilor si la Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorilor, insa au primit acelasi raspuns: "sesizarea este in curs de cercetare".

"Am fost si la Colegiul Medicilor si ne intreaba: "Dar ce, ati facut vreo sesizare?" sau "Despre ce doctor e vorba?", am observat cum se pune problema la Botosani. La ultima discutie pe care am avut-o cu Marius Enache, mi-a spus ca prin tribunal se poate rezolva aceasta problema, a spus ca la cate procese are, unul in plus sau in minus nu-l deranjeaza! La Protectia Consumatorului, cand am fost sa intreb care este stadiul cercetarilor, mi-au spus ca nu exista nicio sesizare in acest sens, si cand le-am spus numarul dosarului sesizarii, au spus da, exista si atat, nimic mai mult", a spus Sorin Ciobanu.

Temerea cea mai mare a familiei pacientei Stela Ciobanu este ca asta se urmareste de fapt, sa treaca timpul, ca acest caz sa fie uitat atat de opinia publica, cat si de reclamant.

"Din punctul meu de vedere, difera timpul de rezolvare, dar pana la urma se va rezolva. Ca se incearca sa se musamalizeze, ca se incearca sa lase timpul sa rezolve problema", a adaugat Sorin Ciobanu.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Județul Botoșani se află sub atenționare de Cod Galben. Sfaturile pompierilor!

astăzi, 10:06
239

Astăzi, începând cu ora 10.00 și până la ora 23.00, meteorologii anunță instabilitate atmosferică temporar accentuată.În intervalul menționat, vor fi perioade cu in...

Comuna din Botoșani care își cinstește valorile: Distincții pentru sportivi și artiști, un mare campion a devenit Cetățean de Onoare! (Foto)

astăzi, 09:44
183

La inițiativa primarului Marian Luchian, Consiliul Local și Primăria Hlipiceni au acordat Titlul de Cetățean de Onoare lui Romeo Gontineac, fost jucător profesionist de rugby, de trei ori campio...

Concedierile silenţioase din business: Județul Botoșani, pe lista cu ”cele mai lovite industrii”!

astăzi, 09:17
98

O analiză a Ziarului Financiar, pe baza răspunsurilor primite de la inspectoratele teritoriale de muncă din 19 judeţe, printre care și Botoșani, arată că fenomenul concedierilor colective s-a ...