"Dafny" a salvat viaţa a două românce. Povestea incredibilă a unui doberman înotător

"Dafny" a salvat viaţa a două românce. Povestea incredibilă a unui doberman înotător
O zi de vis pentru patru românce era să se transforme într-o tragedie. Aflate în concediu, în Veneţia, ele s-au hotărât să profite de vremea frumoasă şi să se scalde în Marea Adriatică.

Au fost ocrotite de şansă când s-au aflat aproape de înec pentru că în Falconera există o şcoală italiană de câini antrenaţi pentru a-i ajuta pe salvamari.

Dobermanul erou, Dafny, stăpânul său şi un salvamar, au fost cei care le-au salvat pe tinerele românce de la moarte. Totul s-a petrecut luni, în Caorle, Provincia Veneţia.

Una dintre românce a fost salvată de stăpânul lui Dafny aflat la bordul unei bărci. O altă tânăra a fost scoasă din mare de salvamarul italian, în timp ce alte două turiste au fost aduse la mal de dobermanul în vârstă de patru ani.

După întâmplarea cu final fericit, e lesne de înţeles de ce cele patru românce au mărturisit că animalele lor preferate sunt câinii de acum încolo, srie oraromaniei.ro.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii încep ultimul modul de cursuri miercuri, 8 mai. Calendarul Evaluărilor Naționale, Bacalaureatului și admiterii la liceu

astăzi, 16:40
34

Cursurile din modulul 5 de școală încep în mijlocul săptămânii, miercuri, 8 mai, și durează până pe 21 iunie 2024. Modulul 5 este cel în care au loc Evaluările Na...

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, Copălău și Prăjeni!

astăzi, 15:45
264

Meteorologii au actualizat prognoza și au emis o avertizare nowcasting tip cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru localitățile Flămânzi, Vorona, Frumușica, Tudora, Cristești, ...

Localitățile Vorona și Tudora intră până la ora 16.00 sub Cod galben de instabilitate atmosferică!

astăzi, 15:19
173

Până la ora 16:00, localitățile Vorona și Tudora se vor afla sub o atenționare meteorologică tip cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată.Se anunță averse care v...