"Cea mai frumoasă imagine cu președintele". O poză cu Iohannis a făcut senzație azi pe Facebook

O fotografie cu președintele Klaus Iohannis care pare că ascultă cuvintele șoptite de un copil aflat la Cotroceni cu ocazia zilei de 1 iunie a fost vedeta rețelelor de socializare, luni.

Imaginea, care se găsește pe contul de Facebook al președintelui Klaus Iohannis, adunase sute de like-uri și zeci de distribuiri în doar o oră de la postare.

"Este cea mai frumoasă imagine cu președintele", a scris un comentator pe pagina de Facebook. "Poza asta ar trebui premiată", a scris un altul, conform Realitatea.net.

Ziua Internațională a Copilului a fost sărbătorită, luni, la Palatul Cotroceni, cu fotografii, baloane și muzică de fanfară, președintele Klaus Iohannis avându-i ca invitați pe reprezentanții organizației 'Salvați Copiii' și pe o parte dintre copiii care au beneficiat de programele acesteia.

"Bine ați venit la Cotroceni! Sunt impresionat. Faptul că ați venit într-un număr așa de mare și sunteți așa de bucuroși și entuziaști arată într-adevăr că astăzi este Ziua Copiilor. Este pentru prima oară când invit atâția copii și părinți în această frumoasă Sală a Unirii din Cotroceni. Este o ocazie foarte frumoasă și arată că, oricât de solemnă ar fi o sală, dacă este plină cu copii, radiază de bucurie", le-a spus președintele Klaus Iohannis copiilor prezenți la eveniment.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Valeriu Iftime a reacționat după FC Botoșani - Rapid: ”Băiatul meu de suflet!”

astăzi, 20:53

Valeriu Iftime a vorbit imediat după meciul cu Rapid și a ținut să puncteze faptul că portughezul Aldair l-a dat pe spate în urma evoluției sale împotriva giuleștenilor. De aseme...

FC Botoșani – Rapid 2-0, VICTORIE mare pe Municipal!

astăzi, 20:11

Aproape 5000 de suporteri au fost prezenți la meci, suporterii înfruntând ploaia și aplaudând succesul fotbaliștilor botoșăneni, antrenați de Liviu Ciobotariu. Rapid a benefici...

Vești bune pentru șoferi: Modul de aplicare a amenzii pentru lipsa rovinietei va fi schimbat

astăzi, 19:20

Documentul prevede o perioadă de 24 de ore pentru plata taxei pentru drumurile naționale. Proiectul de lege a primit deja aviz favorabil de la Comisia de Transport și Infrastructură și va ajun...