"Calificat" în furt, a ajuns pe mâna poliţiştilor!

"Calificat" în furt, a ajuns pe mâna poliţiştilor!
La numai 19 ani, un botoşănean s-a "specializat" în a fura de la oamenii neputincioşi! Nu mai puţin de patru ori a intrat, noaptea, în locuinţa unui bătrân, de unde a sustras bani şi bunuri.

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat în cauză, poliţiştii din comuna Rădăuți Prut l-au identificat pe V.F., de 19 ani, din localitatea Rădăuţi Prut, judeţul Botoşani, ca fiind principalul bănuit de comiterea unei infracţiuni de furt calificat.

În fapt, în sarcina tânărului s-a reţinut că, în perioada ianuarie – mai 2015, în patru rânduri, pe timp de noapte, ar fi pătruns fără drept în curtea și locuința unui bărbat de 70 ani, din comuna Rădăuţi Prut, de unde a sustras bani și bunuri.

În cauză continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând a se propune soluție procedurală.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Apostol şi Evanghelist Ioan Teologul; Sfântul Cuvios Arsenie cel Mare (Harţi)

astăzi, 07:00
5

Trecerea la Domnul a Sfântului Apostol şi Evanghelist Ioan se prăznuieşte în fiecare an la 26 septembrie, zi în care s-a arătat pe larg şi viaţa sa deosebită. Astăzi, cinstim...

Poliția din Botoșani în alertă: O fată de 14 ani a dispărut de acasă, sunați la 112 dacă știți ceva despre ea!

Marţi, 7 Mai 2024
237

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 14 ani, din comuna satul Sârbi, comuna Vlăsinești, care marți, în jurul orei 16:00, a părăsit domic...

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
81

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...