Purtatorul de cuvant al lui Iohannis: Va face schimbari istorice

Viitorul purtator de cuvant al presedintelui ales Klaus Iohannis, Tatiana Niculescu Bran, este de parere ca fostul primar al Sibiului "va face schimbari istorice" in functia de la Cotroceni.

"Klaus Iohannis m-a convins cu tot ce a facut in campania electorala. Va fi un presedinte foarte bun si va face schimbari istorice. Cred foarte mult in asta, altfel nu m-as fi dus la Cotroceni.

(...) Va fi un presedinte discret, dar asta nu inseamna ca nu va fi un presedinte implicat", a spus Tatiana Niculescu Bran, luni seara, la Digi 24.

Aceasta a facut marele anunt luni, pe contul sau de Facebook, iar ulterior pe reteaua de socializare Klaus Iohannis a confirmat ca Tatiana Niculescu Bran va fi purtatorul sau de cuvant.

Tatiana Niculescu a studiat Literatura la Universitatea Bucuresti si a absolvit Institutul european de jurnalism din Bruxelles.

In perioada 1994-2004 a lucrat ca editor la sectia romana a BBC din Londra, iar in perioada 2004-2008 a condus biroul BBC din Bucuresti.

Filmul "Dupa dealuri" al lui Cristian Mungiu se bazeaza pe un scenariu scris chiar de Tatiana Niculescu Bran.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Postul Părintelui Ionică, scos la concurs. Cine se poate înscrie și care sunt condițiile!

astăzi, 11:23

Dintre cele trei posturi clericale anunțate de Mitropolia Moldovei, două sunt din județul Botoșani. Este vorba despre postul de preot paroh la Parohia ”Izvorul Tămăduirii” din mun...

Razie de amploare în zonele ”fierbinți” din Botoșani! Două persoane băgate după gratii, amenzi de peste 20.000 de lei! (Foto)

astăzi, 10:57

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, a Inspectoratului General pentru Imigrări, a Inspectoratului Județean de Jandarmi  ...

Procesiune și recital de pricense la una dintre cele mai căutate mănăstiri din Botoșani!

astăzi, 10:44

Luni, 23 septembrie, Mănăstirea Gorovei își serbează hramul Icoanei Făcătoare de Minuni a Sfântului Ioan Botezătorul. Sărbătoarea începe de duminică, 22 septembrie, la o...