Punctul de trecere a frontierei de la Stânca, redeschis de astăzi

Punctul de trecere a frontierei de la Stânca, redeschis de astăzi

Punctul de trecere a frontierei Stânca-Costeşti va fi redeschis începând de miercuri, 8 iulie, în baza unei decizii adoptate de autorităţile vamale şi de frontieră ale Republici Moldova, a anunţat, marţi, Serviciul Vamal al Republicii Moldova.

Potrivit sursei citate, punctul de trecere a frontierei, care asigură legătura între judeţul Botoşani şi raionul Râşcani din Republica Moldova, se va deschide miercuri dimineaţă, la ora 8,00.

„Astfel, începând cu ziua de mâine (miercuri – n.r.), va fi restabilit traficul prin punctul de trecere menţionat atât pentru transportatorii de mărfuri, cât şi pentru călători, însă în condiţiile de menţinere a anumitor restricţii de circulaţie impuse pe perioada pandemiei”, se precizează în comunicatul autorităţilor moldovene.

Ca urmare, numărul punctelor de trecere a frontierei deschise traficului se ridică la şapte: PTF Leuşeni-Albiţa (rutier/ internaţional); PTF Sculeni -Sculeni (rutier/ internaţional); PTF Costeşti-Stânca (rutier/ internaţional); PTF Ungheni-Iaşi (feroviar/ internaţional); PTF Giurgiuleşti-Galaţi (rutier/ internaţional); PTF Giurgiuleşti-Galaţi (feroviar/ internaţional); PTF PIL Giurgiuleşti (naval, rutier, feroviar/ internaţional).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
765

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
73

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
298

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...