PSD nu renunta: Contesta decizia Judecatoriei Botosani!

PSD nu renunta: Contesta decizia Judecatoriei Botosani!

 GHEORGHE MARCU  

Social-democratii au facut recurs la decizia Judecatoriei Botosani, care a respins contestatia depusa de PSD vizavi de candidatura reprezentatului PDL la Primaria Corni.

"Noi am facut recurs la Tribunalul Botosani, la decizia data de Judecatorie prin care a fost respinsa contestatia noastra pe care am depus-o privind unele nereguli in ceea ce priveste o serie de documente depuse de candidatul PDL pentru Primaria Corni. Ne mentinem in continuare acelasi punct de vedere pe care l-am expus si in contestatie si asteptam acum sa vedem ce raspuns primim in urma recursului", a declarat Gheorghe Marcu, presedintele PSD Botosani.

Reamintim ca Judecatoria Botosani a respins contestatia depusa de catre PSD, prin care s-a cerut respingerea candidaturii democrat-liberalului Dorel Dorneanu, pentru Primaria Corni, pe motiv ca acesta a completat neglijent declaratia de avere si de interese.

Mai exact, in contestaţia depusă de social-democrati se arata că declaraţiile de avere şi interese nu respectă condiţiile de formă, întrucât au fost completate pe modelele vechi, care nu corespund Anexelor 1 şi 2 din Legea nr. 176/2010. Mai mult, potrivit contestatiei, declaraţia de interese nu îndeplineşte nici condiţiile de fond, întrucât s-a omis să se precizeze dacă afacerile lui Dorneanu Dorel includ sau nu contracte finanţate cu bani publici sau din partea unor companii cu capital majoritar de stat.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zeci de botoșăneni au fost selectați în vederea angajării la Bursa Locurilor de Muncă!

astăzi, 14:28

La Bursa Locurilor de Muncă, desfășurată vineri dimineață, au participat 665 de cetățeni interesați să intre pe piața muncii. Din cei 665 care au fost prezenți, 135 au fost selectați pent...

Polițiștii din Botoșani au jucat fotbal în memoria colegului ucis pe un peron de gară!

astăzi, 13:24
92

Astfel, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași (din Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău) au jucat ieri pe Stadionul Areni din Suceava, cu gându...

Bistro Provence, un loc unde simplitatea și eleganța se împletesc armonios pentru a crea o atmosferă relaxantă (galerie foto)

astăzi, 12:44
203

La Bistro Provence din Botoșani poți să savurezi o cafea de calitate sau o gustare delicioasă, dar și un pahar de vin în compania unui preparat simplu și gustos.Bucăt...