PSD-istii, impotriva acordarii unui mandat special lui Radu Judele in A.G.A. la Nova Apaserv - FOTO

Sedinta ordinara a Consiliului Judetean, de miercuri dimineata, a avut pe ordinea de zi un numar de 13 proiecte, insa la inceputul sedintei a mai fost introdus un proiect de hotarere privind acordarea unui mandat special reprezentantului Judetului Botosani, Radu Judele, in Adunarea Generala a Actionarilor de la SC NOVA APASERV SA.

Consilierii judeteni de la PSD au votat impotriva introducerii pe ordinea de zi a acestui proiect, pentru ca, spun ei, nu au avut timp sa se documenteze si in plus ar fi ilegal.

"Domnule secretar, mi-as dori ca asta sa fie ultima sedinta, in care se baga pe ordinea de zi, fortat anumite proiecte. Stiu ca este ilegal, pentru ca o ordine de zi se suplimenteaza numai in cazuri exceptionale. De fiecare data cand venim la sedinte, anumite materiale ni se dau inainte de sedinta, pentru a nu ne putea documenta, pentru a nu se putea analiza aceste materiale si deci, pentru a vota in necunostinta de cauza", a spus Gheorghe Vazdoaga.



"Acest proiect se incadreaza in prevederile legale, pentru ca legea spune ca se poate suplimenta ordinea de zi cu acele proiecte care nu suporta amanare pana la urmatoarea sedinta ordinara. Motivul ar fi depunerea acestor situatii financiare pana la sfarsitul lunii", i-a raspuns secretarul Stelica Bejenaru.

Pana la urma proiectul de hotarare a fost introdus pe ordinea de zi, insa consilierii PSD au votat impotriva.



Toate cele 14 proiect de hotarare au trecut, iar consilierii judeteni de la PSD au votat impotriva doar la proiectul cu Radu Judele. "De ce ii trebuie mandat special domnului Judele?", a intrebat Gheorghe Vazdoaga. "Pentru ca domnul Judele este special", a intervenit consilierul PSD, Paul Paval.

De la sedinta ordinara de astazi au lipsit consilierii Andreea Suhareanu, Emilian Vamvu si presedintele CJ, Florin Turcanu, care este plecat la Bucuresti.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CCR a anulat candidatura Dianei Şoşoacă la preşedinţie. Ce se întâmplă cu Mircea Geoană!

Saturday, 5 October 2024

Judecătorii Curţii Constituţionale au dezbătut, sâmbătă, mai multe contestaţii cu privire la candidaturile lui Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Ludovic Orban, Kelemen Hunor şi Dianei Iova...

Valeriu Iftime, de Ziua Educației: ”Avem copii extrem de talentați, cărora le sunt tăiate aripile din cauza lipsei de oportunități și resurse”

Saturday, 5 October 2024

Liderul PNL Botoșani și președitele ales al Consiliului Județean a transmis un mesaj de Ziua Educației. Redăm integral mesajul lui Valeriu Iftime: ”Avem copii extrem de talentați, c...

FC Botoșani – Rapid, mâine de la ora 18:15

Saturday, 5 October 2024

FC Botoșani și Rapid se întâlnesc mâine pe "Municipal", în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! Botoșănenii v...